Ρομάν Αμπράμοβιτς games Facebook ΜΕΙΚ ΑΠ – Τεχνολογία – Ο Bieber επένδυσε σε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο για εφήβους

απιστια – https://detectiv.gr/ATHENS-000026-APISTIA.html. ΜΕΙΚ ΑΠ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Τεχνολογία – Ο Bieber επένδυσε σε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο για εφήβους ΜΕΙΚ ΑΠ Ο Justin Bieber επένδυσε 1,1 εκατομμύριο δολάρια στo Shots of Me, ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται σε εφήβους, απιστια οι οποίοι πλέον σύμφωνα με έρευνες δεν ελκύονται από το facebook.

Η ανάπτυξη του νέου social network έγινε από τους αδερφούς Shahidi, απιστια που είναι υπεύθυνοι για την εταιρεία RockLive, η οποία δημιουργήθηκε το 2009 και αναπτύσσει mobile games αθλητικού περιεχομένου.

Ο Bieber είναι οπαδός των παιχνιδιών της RockLive, και αυτή ήταν η αφορμή για τη γνωριμία και τη μετέπειτα συνεργασία των δύο πλ ευρών.

Ο John Shahidi είπε πως ο Bieber ενθουσιάστηκε μόλις άκουσε την ιδέα για το Shots Of Me, το οποίο στοχεύει στους εφήβους και έχει ισχυρά χαρακτηριστικά για την αποφυγή τού cyber-bullying.

Ο Bieber είναι οπαδός των κοινωνικών δικτύων, τα οποία χρησιμοποίησε και αξιοποίησε στο έπακρο για να αναπτύξει τη δημοσιότητά του, απιστια ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν και το πρόσωπο με τους περισσότερους ακολούθους στο twitter.

Το Shots of Me πρόκειται να διατεθεί αρχικά για συσκευές iOS μέσω του Apple Store στα τέλη της εβδομάδας.

Πηγή: απιστια e-pcmag.gr

ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι τηςΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, απιστια οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, απιστια ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει. ΜΕΙΚ ΑΠ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, απιστια ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274175&catID=22

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply