πυροσβέστες πυροσβέστες πυροσβέστες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφειο ιδιωτικων ερευνων Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο (vid)

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφειο ιδιωτικων ερευνων Σε εξέλιξη βρίσκεται από ντεντεκτιβ τα ξημερώματα φωτιά ιδιωτική έρευνα σε εργοστάσιο ξυλείας στον Ασπρόπυργο. ντετεκτιβ τιμεσ Επί τόπου ντετεκτιβ αθηνα επιχειρούν οχτώ οχήματα ιδιωτικες ερευνες αθηνα γραφεια ιδιωτικων ερευνων με ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα 20 ντετεκτιβ αθηνα πυροσβέστες. ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα Δεν υπάρχει κ…”

Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο (vid) ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφειο ιδιωτικων ερευνων

Επί τόπου επιχειρούν οχτώ οχήματα με 20 πυροσβέστες.

Δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφειο ιδιωτικων ερευνων ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφειο ιδιωτικων ερευνων Έπεσε σε πηγάδι και κατάφερε να επιβιώσει 15 ημέρες!

Η γυναίκα από την Κίνα έτρωγε ωμό καλαμπόκι και έπινε βρόχινο νερό

Για 15 ολόκληρες ημέρες κατάφερε να επιβιώσει μια γυναίκα από την Κίνα, η οποία είχε παγιδευτεί στον πάτο ενός πηγαδιού.

Η Su Qixiu έπεσε στο βάθους 4 μέτρων πηγάδι που βρίσκονταν σε απομονωμένο σημείο, στο χωρίο Zhongfeng, της επαρχίας Henan.

Η 38χρονη κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας ωμά καλαμπόκια και πίνοντας βρόχινο νερό που έπεφτε μέσα στο πηγάδι. Βρέθηκε εκεί την 1η Σεπ Τεμβρίου και έπρεπε να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και πυροσβέστες την έσωσαν, για να δεχτεί στη συνέχεια ιατρική φροντίδα.

Το πηγάδι περιβάλλονταν από καλαμπόκια και έτσι δεν φαίνονταν. Επιπλέον το εσωτερικό τοίχωμα ήταν τόσο λείο, ώστε να καθιστά αδύνατη την προσπάθεια της γυναίκας να σκαρφαλώσει.

Η Su Qixiu έψαχνε κάποια βότανα όταν κατά λάθος βρέθηκε στο εσωτερικό του πηγαδιού. Καθώς έπεφτε, άρπαξε μερικά καλαμπόκια. Αν και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με τον τρόπο αυτό, ορισμένα κατέληξαν στο εσωτερικό του πηγαδιού. «Δεν υπήρχε τίποτα, έτρωγα λίγο ωμό καλαμπόκι και φώναζα για βοήθεια κάθε μέρα», δήλωσε.

«Περνούσα κάθε μέρα ελπίζοντας πως κάποιος θα περπατούσε εκεί κοντά και θα σωζόμουν. Φώναζα κάθε μέρα και παρόλο που δεν υπήρχε απάντηση, δεν τα παράτησα».

Τελικά, τη Δευτέρα ένας χωρικός που μάζευε καλαμπόκια άκουσε τις κραυγές και κάλεσε σε βοήθεια. Ο σύζυγός της, που μάταια την αναζητούσε από τη μέρα που εξαφανίστηκε, περιέγραψε πόσο διαφορετική έμοιαζε μετά τον 15νθήμερο εγκλεισμό της: «Αρχικά ζύγιζε 52 κιλά, τώρα είναι τόσο λεπτή που φοβάμαι ότι δεν θα ζυγίζει ούτε 36 κιλά», δήλωσε.

Παρόλο που η γυναίκα δεν έφερε κανένα εμφανή τραυματισμό, εξακολουθεί να μην μπορεί φάει. Η λειτουργία των εσωτερικών οργάνων δεν έχει αποκατασταθεί, αλλά η κατάστασή της παραμένει σταθερή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τον Ιούλιο, 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πτώση σε πηγάδι, στην περιοχή Guangxi Zhuang της νοτιοδυτικής Κίνας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφειο ιδιωτικων ερευνων Από μηχανική βλάβη η φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Σβήστηκε πριν προλάβει να εξαπλωθεί

Λαχτάρισαν οι επιβάτες που επέβαιναν στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Καβάλα, όταν στις 11.45 σήμερα το πρωί ξέσπασε φωτιά στη μηχανή του λεωφορείου με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η φωτιά ξέσπασε καθώς το λεωφορείο κινείτο επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του χωριού Προφήτης λίγο πριν από τα διόδια της Νυμφόπετρας.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Παναγιώτης Τσεν Τεμεΐδη, χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού, που ήταν έμπειρος, αποφευχθήκαν τα χειρότερα. Οι επιβάτες κατέβηκαν έγκαιρα από το λεωφορείο χωρίς να προκληθεί πανικός και αναστάτωση.

Ο κ. Τσεν Τεμεΐδης σημείωσε ότι από τις πρώτες εκτιμήσεις η πυρκαγιά οφείλεται σε μηχανική βλάβη ενώ στον τόπο του ατυχήματος κατέφθασαν πυροσβεστικά οχήματα με πυροσβέστες που έσβησαν αμέσως τη φωτιά πριν προλάβει να εξαπλωθεί.

Αυτή την ώρα όλοι οι επιβάτες επιβιβάζονται σε νέο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που ξεκίνησε από την Καβάλα για τους μεταφέρει στον τελικό προορισμό τους.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφειο ιδιωτικων ερευνων

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/371266/fotia-se-ergostasio-ston-aspropyrgo-vid
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γραφειο ιδιωτικων ερευνων…

Leave a Reply