πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κοινωνία ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά στον Αλέκο Παπαδόπουλο

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ηλιακοι Tζακοσομπες pellet θερμοσιφωνεσ μαλτεζοσ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ταχεία ηλιακα μποιλερ ανάρρωση ευχήθηκε ο πρωθυπουργός service ηλιακου θερμοσιφωνα στον αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα πρώην Tζακοσομπες pellet υπουργό του ΠΑΣΟΚ που υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς…”

Το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά στον Αλέκο Παπαδόπουλο ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε ο πρωθυπουργός στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς

Στον Αλέκο Παπαδόπουλο τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση μετά την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, στην οποία υπεβλήθη.

Η επικοινωνία -και αυτό είναι επίσης ενδιαφέρον- έγινε μέσω του κινητού τηλεφώνου του δημάρχου Π. Φαλήρου, Δ. Χατζηδάκη, προχθές το βράδυ κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τους «γαλάζιους» δημάρχους.

Όπως γράφει η Εφημερίδα «Έθνος», ο Αλέκος Παπαδόπουλος είναι δημότης Π. Φαλήρου και ο Αντ. Σαμαράς γνώριζε τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον «φιλομητσοτακικό» δήμαρχο. Γι’ αυτό και μόλις τον είδε στην ταβέρνα, τον ρώτησε για την πορεία της υγείας του πρώην υπουργού. Ο Δ. Χατζηδάκης τού τηλεφώνησε αμέσως και του έδωσε τον πρωθυπουργό για να μιλήσουν…

Πηγή: Εθνος

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=” service ηλιακου θερμοσιφωνα Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ ηλιακοι θερμοσιφωνες μετατροπη λεβητα πετρελαιου σε πελλετ κλειστου κυκλωματος ηλιακα μποιλερ θερμοστατησ θερμοσιφωνα επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/309949/to-tilefonima-tou-prothupourgou-ston-aleko-papadopoulo/

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ…

Leave a Reply