προεδρία προεδρία Goldman Sachs ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Μισό εκατ. δολάρια για δύο ομιλίες στην Goldman Sachs έλαβε η Χίλαρι Κλίντον

πλακα πεζοδρομιου τιμη ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ πλακακια πετρα ΔΑΠΕΔΑ Σύμφωνα με πλακακια θεσσαλονικη τιμες την «Politico» και πετρινοι τοιχοι εσωτερικου χωρου τους «New York Times», πλακακια πετρα τοποθετηση πλακων σε χωμα κάθε ομιλία της δάπεδο διακοσμητικη πετρα εσωτερικου χωρου γρανίτη πρώην επικεφαλής πετρα καβαλας λατομειο της αμερικανικής διπλωματίας κοστίζει περίπου 200 χιλιάδες δολάρια…”

Μισό εκατ. δολάρια για δύο ομιλίες στην Goldman Sachs έλαβε η Χίλαρι Κλίντον ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

Σύμφωνα με την «Politico» και τους «New York Times», κάθε ομιλία της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κοστίζει περίπου 200 χιλιάδες δολάρια

Στα χνάρια του ” πατηματα κηπου χρυσού ομιλητή” και συζύγου της, Μπιλ Κλίντον, βαδίζει η Χίλαρι.

Η Κλίντον με δύο μόνο ομιλίες της στην Goldman Sachs γέμισε το κουμπαρά της σχεδόν με μισό εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με την “Politico” και τους “New York Times”, κάθε ομιλία της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κοστίζει περίπου 200 χιλιάδες δολάρια.

Η πρώτη ομιλία της πρώην “πρώτης κυρίας” των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο πλαίσιο ενός συνεδρίου με θέμα τις επενδύσεις και η δεύτερη στις 29 Οκτωβρίου με θέμα την προώθηση καινοτόμων ιδεών από εταιρείες.

Από την πλευρά της, η Goldman Sachs δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα. Αλλά και το γραφείο της Χίλαρι τήρησε σιγή ιχθύος.

Πιθανότατα, το τωρινό «επάγγελμα» του συζύγου της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ να ενέπνευσε τη Χίλαρι να στραφεί στις διαλέξεις.

Ο Μπιλ Κλίντον , κατά πολλούς ένας από τους χαρισματικότερους προέδρους στην αμερικανική ιστορία, έχει ανακηρυχθεί και δικαίως “χρυσός ομιλητής” αφού , μετά το Λευκό Οίκο και μέσα σε μία εξαετία, ενίσχυσε το ταμείο του – μόνο με τις ομιλίες –  με το ποσό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων!

Την ίδια ώρα, η  65χρονη Κλίντον, πρώην γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, έχει παραδεχθεί ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016 , ωστόσο, έχει δηλώσει ότι θα ανοίξει τα χαρτιά της το 2014. 

Πάντως, ήδη έχει αρχίσει να φέρεται σαν υποψήφια παραμένοντας στο προσκήνιο μέσα από χρυσές ομιλίες, που θα της φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην  προεκλογική της εκστρατεία.  

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Απευθείας εκλογή του προέδρου της Κομισιόν ζητά ο Αυστριακός πρόεδρος

Ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή οι ψηφοφόροι και λιγότερη επιρροή οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων 

Υπέρ της απευθείας εκλογής του προέδρου της Κομισιόν από τους πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή στην διαδικασία οι ψηφοφόροι και λιγότερη οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, τάχθηκε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ.

Κατά την άποψη του κ. Φίσερ, κάθε «πολιτική οικογένεια» της ευρώπης πρέπει να ορίσει ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον επόμενο χρόνο, τον υποψήφιό της για το αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής.

Ο υποψήφιος της ομάδας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι εκείνος που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής, τόνισε ο κ. Φίσερ στο περιθώριο κοινής συνέντευξης Τύπου με τους προέδρους των τεσσάρων γερμανόφωνων χωρών τ ΓερμανίαΓερμανίας, Ελβετίας και Λίχτενσταιν) μετά τις συνομιλίες που είχαν στην αυστριακή πόλη Ίνσμπρουκ.

Γεωργιάδης: Δεν περιμένουμε το CNN για να μάθουμε τα προβλήματα στην υγεία

Οργισμένη απάντηση στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου σχετικά με τη φαρμακευτική περίθαλψη και τις ελλείψεις  

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, στο ρεπορτάζ του CNN για τη μελανή φαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τις ελλείψεις κατά το δημοσίευμα σε τουλάχιστον 200 φάρμακα. 

Ο υπουργός σχολίασε το δημοσίευμα του αμερικανικου δικτύου, λέγοντας πως «εμείς δεν περιμένουμε να μάθουμε από το CNN τα προβλήματα. Ξέρουμε πως έχει η κατάσταση».

Για το ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Κωνσταντίνος Φρουζής δέχτηκε ερώτηση σχετικά με δημοσίευμα του CNN ότι οι εταιρείες έχουν αποσύρει από την Ελλάδα 200 σκευάσματα:

«Δουλειά μας είναι να δίνουμε φάρμακα», είπε ο κ. Φρουζής, προσθέτοντας ότι «από τη στιγμή που το φάρμακο κυκλοφορεί και του έχει δοθεί τιμή, η εταιρεία το διαθέ ΤΕΙ στην αγορά. Ελλείψεις φαρμάκων ενδέχεται να υπάρχουν στα σημεία πώλησης».

Να σημειωθεί πως το CNN χαρακτήρισε ως «θανατηφόρες» τις περικοπές ύψους 40% που επέβαλλε η τρόικα στο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, εξαπολύοντας επίθεση προς τους δανειστές και στην πολιτική σκληρής λιτότητας που εφαρμόζουν στη χώρα. 

Επίσης στο δημοσίευμα το αμερικανικό δίκτυο υποστηρίζει πως η βαθιά ύφεση δεν αποτελεί πλέον λύση αλλά μέρος του προβλήματος με ανυπολόγιστο κόστος για τους ανθρώπους, ενώ επισημαίνει πως «πάνω από 200 σημαντικά φάρμακα έχουν αποσυρθεί από τα ράφια των φαρμακείων, καθώς ο κρατικός προϋπολογισμός για τα φάρμακα μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό και οι φαρμακευτικές εταιρείες φεύγουν από την χώρα μαζικά».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.protothema.gr/world/article/324253/miso-ekat-dolaria-gia-duo-omilies-stin-goldman-sachs-elave-i-hilari-klidon/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply