Πολυτεχνείο Πανεπιστημίου Παιδεία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ – Κοινωνία – Τελεσίγραφο Αρβανιτόπουλου στα πανεπιστήμια

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, διακοσμηση κηπου με πετρες Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Τελεσίγραφο Αρβανιτόπουλου στα πανεπιστήμια ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Τελεσίγραφο προς τις πρυτανικές αρχές και τα συμβούλια διοίκησης του πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου απέσ ΤΕΙλε ο υπουργός Παιδείας. Ο Κων. Αρβανιτόπουλος έκανε λόγο για μικρή μειοψηφία διοικητικών υπαλλήλων που καταχρηστικά κρατούν κλειστά τα δυο ιδρύματα. Για το λόγο αυτό ζήτησε από τις αρχές να εκπληρώσουν το καθήκον τους ώστε να ανοίξουν άμεσα τα ιδρύματα.

Σε οριακό σημείο βρίσκεται πλέον η επιτυχής ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού εξαμήνου στο πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εφόσον οι διοικητικοί υπάλληλοι των δυο ιδρυμάτων συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα την απεργία, τότε δεν θα είναι δυνατό να συμπληρωθούν οι εκ του νόμου οριζόμενες 13 εβδομάδες μαθημάτων για θα θεωρείται διδαγμένο το εξάμηνο.

Απόψε εκπνέει η προθεσμία των καθηγητών του ΕΚΠΑ να καταθέσουν τις βαθμολογίες των μαθημάτων από την εξεταστική του Σεπ Τεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν και τα μαθήματα που έδωσαν στην επαναληπτική εξεταστική.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, διακοσμηση εσωτερικων τοιχων δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, πετρινοι τοιχοι εσωτερικου χωρου στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, Πλάκες δαπέδου «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, πλακες πεζοδρομιου τιμες Αντώνης Σαμαράς, πλακακι πετρα εξωτερικου χωρου ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, πλακες πεζοδρομιου τιμες θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», πετρεσ διακοσμητικεσ προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, διακοσμηση εσωτερικων τοιχων ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται πετρα για χτισιμο σπιτιου τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=272705&catID=3

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply