ποδόσφαιρο ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ «Τι άλλο να κάνουμε για.. πέναλτι;»

Σκεπή http://lithorama.com.gr/Index.asp?Code=000362.%CE%A3%CE%BA%CE%B5%CF%80%CE%AE-%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B9,-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CF%84%CE%AE.html; ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ «Τι άλλο να κάνουμε για.. πέναλτι;»

«Τι άλλο να κάνουμε για.. πέναλτι;» ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Ο Θανάσης Παλαιολόγος τόνισε πως τον τελευταίο μήνα οι διαιτητές τους αντιμετωπίζουν εχθρικά και η ισοπαλία με την Καλλιθέα είναι άδικη.

«Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να μας δώσουν πέναλτι. Η ανατ ροπή του Κρητικού μέσα στην περιοχή είναι καθαρή περίπτωση. Διαβάζουμε και σε ανακοινώσεις πως είμαστε η ομάδα του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, αλλά μέσα στο γήπεδο έχουμε αδικηθεί»

Πολλά παράπονα για τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Καλλιθεά εξέφρασε ο αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνω, Θανάσης Παλαιολόγος που δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για τα τελευταία ματς των Πράσινων και τον τρόπο που τους παίζουν οι διαιτητές.

«Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να μας δώσουν πέναλτι. Η ανατ ροπή του Κρητικού μέσα στην περιοχή είναι καθαρή περίπτωση παράβασης και ο Διαιτητής δεν την έδειξε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει τον τελευταίο μήνα. Διαβάζουμε και σε ανακοινώσεις πως είμαστε η ομάδα του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, αλλά μέσα στο γήπεδο έχουμε αδικηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί, η διοίκηση προσέχει την ομάδα και κάνει το καλύτερο και εμείς από την πλευρά μας δεν θέλουμε να την απογοητεύουμε. Μας αδικεί η ισοπαλία με την Καλλιθέα και δεν το λέω για να υποτιμήσω τον αντίπαλο μας που είναι πάρα πολύ καλός και η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία. Κάναμε ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι και δεν θυμάμαι εκτός από το σουτ του Χαϊκάλη στα τελευταία λεπτά να έχει άλλη η Καλλιθέα».

«Ρωτούσα να μάθω γιατί μας έδειξε κάρτα και μου είπε επειδή έσπρωχνε ο ένας τον άλλο. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελε να πει. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι και έχει μαρκαρίσματα και σπρώχνει ο ένας τον άλλο»

Στη φάση που είδες κίτρινη κάρτα με τον Γκαλάν τι σας είπε ο Διαιτητής;

«Ρωτούσα να μάθω γιατί μας έδειξε κάρτα και μου είπε επειδή έσπρωχνε ο ένας τον άλλο. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελε να πει. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι και έχει μαρκαρίσματα και σπρώχνει ο ένας τον άλλο».

Γενικά στους διαλόγους που είχατε στον αγωνιστικό χώρο τι σας έλεγε;

«Υπάρχουν πολλά παράπονα από την συμπεριφορά του. Κυρίως είναι το πέναλτι, αλλά και στις άλλες μικρές φάσεις υπήρχαν παράπονα».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, σκεπές της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, Συκής η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, πλακες καρυστου καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, σκεπές οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, Σκεπή έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA

Τη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, Συκής υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://footballleaguenews.gr//teams/south/psaxna/item/26476-τι-άλλο-να-κάνουμε-για-πέναλτι.html
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply