περιόδου Sony τεχνολογία ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Εκπτώσεις για να «Βγάλεις το Άχτι σου» στον Κωτσόβολο

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η νέα περίοδος των εκπτώσεων από 1η έως 9η Νοεμβρίου φέρνει ξανά στην αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος πολύ χαμηλές τιμές……

Εκπτώσεις για να «Βγάλεις το Άχτι σου» στον Κωτσόβολο ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου η Κωτσόβολος εκπλήσσει με «κύμα» χαμηλών τιμών

Η νέα περίοδος των εκπτώσεων από 1η έως 9η Νοεμβρίου φέρνει ξανά στην αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος πολύ χαμηλές τιμές για… «Να Βγάλεις το Άχτι σου».

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με μια επίθεση κατά των τιμών προσφέρει για αυτό το διάστημα πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου σε χιλιάδες προϊόντα αξίας άνω των € 199, η Κωτσόβολος θα προσφέρει 40 δόσεις και τους τόκους χάρισμα και παράλληλα 24 δόσεις και τους τόκους χάρισμα για τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, computing και multimedia.

Μερικές μόνο από τις μοναδικές ευκαιρίες για τις οποίες πρέπει να επισκεφθεί κανείς ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή το www.kotsovolos.gr είναι οι εξής:

– Τηλεόραση 32΄΄΄, LED, 100HZ από 255 ευρώ μόνο 199 ευρώ

– Laptop Lenovo, με επεξεργαστή i7 και μνήμη 4GB από 699 <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95% κινητόκινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με υποδοχή δύο καρτών (dual sim) από 69,90 ευρώ μόνο 49 ευρώ

– Τablet 7’’ από 109 ευρώ μόνο 77 ευρώ

– PS3 από 209 ευρώ μόνο 169 ευρώ

– Τηλεόραση LED SONY 40’’, από 449 ευρώ μόνο 379 ευρώ

πλυντήριο AEG 8kg από 599 ευρώ μόνο 359 ευρώ

– Κλιματιστικό inverter 9.000 btu από 479 ευρώ μόνο 349 ευρώ

Μαζί με τις χαμηλότερες τιμές οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν, όπως πάντα, την εξαιρετική εξυπηρέτηση αλλά και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πελατών από το Support 360°.

Με την ευκαιρία της νέας περιόδου εκπτώσεων του Νοεμβρίου ο κ. Κώστας Στράτης, ηλιακοι θερμοσιφωνες χαλκινοι Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε μια νέα περίοδο εκπτώσεων μέσα στο φθινόπωρο, που όχι μόνο θα αναζωογονήσει την εμπορική κίνηση αλλά και θα ωφελήσει τους καταναλωτές. Για εμάς είναι επίσης μια περίοδος μέσα στην οποία μπορούμε, sonne ηλιακοι για ακόμη μια φορά, ηλιακα θερμοσιφωνα τιμεσ να αποδείξουμε ότι είμαστε Πάντα Δίπλα στους καταναλωτές για να τους βοηθήσουμε να έχουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής».

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, ηλιακοί θερμοσίφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, ηλιακοι θερμοσιφωνες πατρα οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», εγκατασταση ηλιακου βολος η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, nobel ηλιακα όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ μαλτεζοσ ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αγορα ηλιακου θερμοσιφωνα αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/602547/ekptoseis-gia-na-vgaleis-to-ahti-sou-ston-kotsovolo/

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply