Πειραιώς Χρηματιστήριο Alpha bank ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Ανοδικά συνεχίζει το Χρηματιστήριο Αθηνών

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ καυστηρασ πυρηνα ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Άνοδος 0,57%- skroutz ηλιακοί Στις 1034 μονάδες διαμορφώνεται ο συνδεση θερμοσιφωνα επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα Γενικός επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ Δείκτης…”

Ανοδικά συνεχίζει το Χρηματιστήριο Αθηνών ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Άνοδος 0,57%- Στις 1034 μονάδες διαμορφώνεται ο Γενικός ΔείκτηςΔυναμική συνεχίζει να δείχνει η αγορά δοκιμάζοντας τα επίπεδα των 1035-1040 μονάδων, τόσο με κινήσεις σε ορισμένα Blue Chips, όσο και σε τραπεζικές μετοχές.

Στις 1034 μονάδες διαμορφώνεται ο Γενικός Δείκτης καταγράφοντας άνοδο 0,57%.  Με κέρδη 6,24% η Βιοχάλκο στα 4,60 ευρώ – όπου φαίνεται ότι η προσφορά των προηγουμένων ημερών δίνει ευκαιρίες για κέρδη. Με κέρδη 2,15% ο ΟΛΠ στα 18,08 ευρώ. Με άνοδο 1,45% ο ΟΠΑΠ στα 8,45 ευρώ – καθώς συνεχίζονται τα πακέτα με πιθανό αγοραστή πάλι την Blackrock. Η εταιρεία η οποία συμμετείχε στο Road show επιδεικνύει ενδιαφέρον και αναμένεται να συμμετάσχει και σε νέα παρουσίαση. Κέρδη 1,55% για την Jumbo και 0,25% για τον ΟΤΕ στα 8,16 ευρώ. Κινητικότητα στο Warrant της Alpha bank το οποίο έχει φθάσει στα 1,13 ευρώ με άνοδο 1,80%. Σε πτώση η τράπεζα Πειραιώς με πτώση 0,78% στα 1,28 ευρώ και Ο,68% η Alpha bank στα 0,584 ευρώ. Κέρδη 5,81% στον Σαράντη στην μεσαία κεφαλαιοποίηση και 2,52% για την Γεκ- Τέρνα.       

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώΜε τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.protothema.gr/economy/article/314371/oriaki-anodos-sto-hrimatistirio-athinon/

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply