παρακολουθήσεις μέτρα Σνόουντεν ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ – Διεθνή – Ζητούν από τον Ομπάμα περισσότερη διαφάνεια

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, επενδυση πετρα Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Ζητούν από τον Ομπάμα περισσότερη διαφάνεια ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων αμερικανικών εταιρειών του διαδικτύου και των τηλεπικοινωνιών ζήτησαν από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να υπάρξει περισσότερη «διαφάνεια» στις δραστηριότητες παρακολούθησης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) στη διάρκεια συνάντησής τους.

Οι επικεφαλής των Microsoft, Yahoo!, facebook, twitter, Netflix, LinkedIn, Comcast, επενδυση πετρα AT&T και μερικών ακόμα από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο και τις τηλεπικοινωνίες συναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο με τον Ομπάμα για περίπου τρεις ώρες.

Σύμφωνα με μία πηγή από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, ο Ομπάμα και ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν συνομίλησαν με τους επικεφαλής των εταιρειών για την NSA και το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα παρακολουθήσεών της.

«Οι συμμετέχοντες τάχθηκαν υπέρ της διαφάνειας», δήλωσε η πηγή αυτή.

«Εκτιμούμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με τον πρόεδρο τους κανόνες που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να διέπουν την κυβερνητική παρακολούθηση, τους οποίους δώσαμε στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα, και τον καλούμε να προχωρήσει άμεσα σε μεταρρυθμίσεις», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι εταιρείες.

«Ο πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι πιστεύει σε ένα ανοικτό, ελεύθερο και καινοτόμο διαδίκτυο και άκουσε τις ανησυχίες και τις προτάσεις ομάδας», σημείωσε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή του.

Η συνάντηση αυτή «αποτέλεσε μια ευκαιρία για τον πρόεδρο να συνομιλήσει άμεσα με τους επικεφαλής την ώρα που ετοιμαζόμαστε να ολοκληρώσουμε την εξέταση των προγραμμάτων» παρακολούθησης, επεσήμανε η ίδια πηγή.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αμερικανός πρόεδρος έχει ορίσει μια ομάδα εργασίας αρμόδια να εξετάσει τα σημεία που θα μπορούσαν να τροποποιηθούν, αν όχι να μεταρρυθμιστούν στα προγράμματα της NSA. Οι ειδικοί επέδωσαν το πόρισμά τους την Παρασκευή στον Λευκό Οίκο και ο Ομπάμα σκοπεύει να ανακοινώσει τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνησή του σε ομιλία του τον επόμενο μήνα, πετρα καρυστου όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του Τζέι Κάρνεϊ.

Ο Λευκός Οίκος αναγκάστηκε να αντιδράσει μετά τις αποκαλύψεις του καλοκαιριού από τον πρώην τεχνικό σύμβουλο της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν για το εύρος του προγράμματος της παρακολούθησης των επικοινωνιών από την Υπηρεσία.

Την προηγούμενη εβδομάδα οκτώ όμιλοι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο, επτά από τους οποίους ήταν παρόντες στη σημερινή συνάντηση, είχαν δημοσιοποιήσει μια ανοικτή επιστολή προς τον Ομπάμα στην οποία ζητούσαν να τεθεί ένα πλαίσιο για τις παρακολουθήσεις, πλακεσ καρυστου μια πρακτική που έπληξε σοβαρά την εμπιστοσύνη των χρηστών τους.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, Σκεπή ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, πετρες προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Το τονισμένο… μπούστο της Gisele

«Αναστάτωσε» το  twitter ανεβάζοντας φωτογραφία της μόνο με σουτιένΤο κορμί της προκαλεί πανικό και το ξέρει καλά αυτό τόσο η ίδια, όσο και οι σχεδιαστές που τόσα χρόνια εμπιστεύονται – κυριολεκτικά – πάνω της τις δημιουργίες τους.

 

Έτσι, αποφάσισε πια να «χρησιμοποιήσει» τις αναλογίες της που κόβουν την ανάσα και για δικό της όφελος και να γίνει η ίδια το μοντέλο που θα προωθήσει τη νέα συλλογή με τα εσώρουχα που φέρουν την υπογραφή της.

 

Η 33χρονη δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τη Δευτέρα, όπου φαίνεται να φοράει ένα σουτιέν μαύρο που τονίζει ιδιαιτέρως το μπούστο της. εαυτού της φορώντας ένα διάσπαση ενίσχυση μαύρο σουτιέν στο

 

«Backstage σκηνές από τη συλλογή εσωρούχων Gisele Bündchen www.giseleintimates.com. Ελπίζω να σας αρέσει! :)», έγραψε η βραζιλιάνα καλλονή, συνοδεύοντας με αυτό το μήνυμα τη σέξι της ανάρτηση.

 

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: πετρα καρυστου http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=284292&catID=4

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply