παρακολουθήσεις Κωνσταντινούπολη Ερντογάν ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τουρκία: Η ΜΙΤ παρακολουθούσε δημοσιογράφους με την άδεια του Ερντογάν

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Οι παρακολουθήσεις έγιναν στο διάστημα 30 Οκτωβρίου 2008 – 4 Νοεμβρίου 2009 με τις σχετικές άδειες να εκδίδονται από το ηλιακός θερμοσίφωνας skroutz 11ο και το 14ο τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου

…”

Τουρκία: Η ΜΙΤ παρακολουθούσε δημοσιογράφους με την άδεια του Ερντογάν ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Οι παρακολουθήσεις έγιναν στο διάστημα 30 Οκτωβρίου 2008 – 4 Νοεμβρίου 2009 με τις σχετικές άδειες να εκδίδονται από το 11ο και το 14ο τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου

Την παρακολούθηση των τηλεφωνών δημοσιογράφων από την τουρκική μυστική υπηρεσία (ΜΙΤ) αποκαλύπ ΤΕΙ σε σημερινό της δημοσίευμα η Εφημερίδα ZAMAN προσθέτοντας ότι οι υποκλοπές αυτές είχαν την έγκριση του Πρωθυπουργού της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Εφημερίδα στο άρθρο της με τίτλο «Σκανδαλώδες τρίγωνο» επικαλείται έγγραφο με ημερομηνία 7 Μαΐου που έχει την υπογραφή του επικεφαλής της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Ερντογάν έδωσε την έγκριση για την παρακολούθηση δημοσιογράφων και αρθρογράφων, ότι η σχετική συνεννόηση με τη Δικαιοσύνη έχει ολοκληρωθεί και ότι η ΜΙΤ αναλαμβάνει την εκτέλεση της επιχείρησης.

Στο έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι οι παρακολουθήσεις ήταν εν γνώσει συγκεκριμένων δικαστών που αναγνωρίζουν στις μυστικές υπηρεσίες το δικαίωμα να πραγματοποιούν μυστικές επιχειρήσεις, στοιχείο που δημιοιυργεί ερωτήματα για το αν και κατά πόσο η Δικαιοσύνη στην Τουρκία είναι ανεξάρτητη, αναφέρει η Ζαμάν στο άρθρο της.

Οι παρακολουθήσεις έγιναν στο διάστημα 30 Οκτωβρίου 2008 – 4 Νοεμβρίου 2009 με τις σχετικές άδειες να εκδίδονται από το 11ο και το 14ο τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου.

 

Στόχος της επιχείρησης ήταν η συγκέντρωση πληροφοριών για τη δραστηριότητα των εν λόγω δημοσιογράφων και η ενδεχόμενη λήψη δικαστικών μέτρων εναντίον τους για πιθανή εμπλοκή σε τρομοκρατικές πράξεις.

Από την πλευρά της η ΜΙΤ σε έγγραφό της προς δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης που ανέλαβε την εκδίκαση της μήνυσης που υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι, επικαλείται ότι λόγους Δημοσίου συμφέροντος.

 

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν απέρριψε τον περασμένο Μάιο αίτημα δίωξης σε βάρος αξιωματικών της ΜΙΤ καθώς στις αρχές του 2012 είχε φροντίσει να περάσει νόμο που απαιτεί οι δικαστές να ζητούν επίσημη άδεια από τον πρωθυπουργό για κάθε περίπτωση ανάκρισης ή δίωξης σε βάρος αξιωματικών των μυστικών υπηρεσιών.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο των γυναικών στην περιοχή. Και skroutz ηλιακοί η βία είναι απολύτως μετατροπη λεβητα πετρελαιου σε αεριου συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

” ξυλοσομπεσ λεβητασ Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης ferroli sun p7 βίαιου εγκλήματος, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που hliakoi thermosifones ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/world/article/330776/tourkia-i-mit-parakolouthouse-dimosiografous-me-tin-adeia-tou-erdogan/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply