Παπαδάκη Παπαδάκη Ευρώπη ΜΕΙΚ ΑΠ Μεγάλη άνοδος για Γκιώνη

ΜΕΙΚ ΑΠ Ο Έλληνας πρωταθλητής Παναγιώτης Γκιώνης βρέθηκε στο 35 από το Νο 64 του Σεπτεμβρίου, παίρνοντας 89 βαθμούς και μπήκε στην πρώτη δεκάδα της Ευρώπης……

Μεγάλη άνοδος για Γκιώνη ΜΕΙΚ ΑΠ Ανέβηκε κατά 29 ολόκληρες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη του πινγκ πονγκ

Ο Έλληνας πρωταθλητής Παναγιώτης Γκιώνης βρέθηκε στο 35 από το Νο 64 του Σεπ Τεμβρίου, παίρνοντας 89 βαθμούς και μπήκε στην πρώτη δεκάδα της ευρώπης.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου βρίσκεται στο Νο 150, ήτοι πιο ψηλά από ποτέ, απιστια ερχόμενος από το 171.

Όσον αφορά την Κατερίνα Τόλιου, βρέθηκε στο Νο 306 από το 319 του Οκτωβρίου.

Ο Καλλίνικος Κρεάνκα βρέθηκε στο Νο 67 από το 68 του Οκτωβρίου.

Ο Τάσος Ρηνιώτης επανεμφανίστηκε ύστερα από ένα ολόκληρο χρόνο στη σχετική λίστα και βρίσκεται στο Νο 389 από το 361 του περασμένου Νοεμβρίου.

Από ‘κει και πέρα, ο Κώστας Λαγογιάννης βρέθηκε στο νούμερο 261 (από 262), απιστια ο Λευτέρης Μάκρας στο 574 (από 575), ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος στο 765 (από 775) και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος στο 795 (από 810).

Η Μαρία Χριστοφοράκη διατηρήθηκε στο νούμερο 376, απιστια η Αγγελίνα Παπαδάκη στο 407, ενώ η Φιλαρέτη Εξάρχου υποχώρησε στο 469 (από 465).

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» τουΈτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, απιστια προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, απιστια για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, απιστια να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, απιστια ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

ΜΕΙΚ ΑΠ Απευθείας εκλογή του προέδρου της Κομισιόν ζητά ο Αυστριακός πρόεδρος

Ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή οι ψηφοφόροι και λιγότερη επιρροή οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων Υπέρ της απευθείας εκλογής του προέδρου της Κομισιόν από τους πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή στην διαδικασία οι ψηφοφόροι και λιγότερη οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, τάχθηκε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ.

Κατά την άποψη του κ. Φίσερ, κάθε «πολιτική οικογένεια» της ευρώπης πρέπει να ορίσει ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον επόμενο χρόνο, τον υποψήφιό της για το αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής.

Ο υποψήφιος της ομάδας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι εκείνος που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής, τόνισε ο κ. Φίσερ στο περιθώριο κοινής συνέντευξης Τύπου με τους προέδρους των τεσσάρων γερμανόφωνων χωρών τ ΓερμανίαΓερμανίας, Ελβετίας και Λίχτενσταιν) μετά τις συνομιλίες που είχαν στην αυστριακή πόλη Ίνσμπρουκ.

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/605161/megali-anodos-gia-gioni/

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply