ΠΑΟΚ Ολυμπιακό Παναθηναϊκός Η ΑΘΗΝΑ Γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε με τα μπλε

Η ΑΘΗΝΑ Διαβάστε για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τις σκούρες μπλε εμφανίσεις και όχι με τις παραδοσιακές ερυθρόλευκες στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…”

Γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε με τα μπλε Η ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τις σκούρες μπλε εμφανίσεις και όχι με τις παραδοσιακές ερυθρόλευκες στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠαναθηναϊκόΑίσθηση και κάποια παράπονα από φίλους της ομάδας προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τις σκούρες μπλε εμφανίσεις κι όχι με τις παραδοσιακές ερυθρόλευκες στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αυτό συνέβη κατόπιν αιτήματος του διαιτητή Μάνταλου. Μπορεί μεν χρωματικά να μην υπήρχε πρόβλημα να ήταν διακριτές οι εμφανίσεις γηπεδούχων και φιλοξενούμενων, ωστόσο από τη στιγμή που και οι δύο φανέλες έχουν ρίγες προτιμήθηκε-μετά και το… κακό προηγούμενο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός-να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός.

Πάντως η σκούρα μπλε εμφάνιση αποδεικνύεται γούρικη για τον Ολυμπιακό, καθώς με αυτή είχε πανηγυρίσει με 3-0 επί της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και είχε έρθει ισόπαλος 1-1 με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Η ΑΘΗΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» τουΈτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

Η ΑΘΗΝΑ Ασμουσεν: Επικίνδυνες επιπτώσεις από απόσυρση των μέτρων της FED

Η μεταβολή της πολιτικής ποσοτικής χαλάρωσης της τράπεζας στις ΗΠΑ ίσως έχει «μεγαλύτερες» συνέπειες από το 1994, σημείωσε

Οι πιθανές συνέπειες της απόφασης της ομοσπονδιακής κεντρικής τράπεζας των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών της Αμερικής να μειώσει το επίπεδο της νομισματικής τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας με τις αγορές αξιόγραφων στις οποίες προχωρά υπάρχει ο κίνδυνος να είναι μεγαλύτερες τώρα από ό,τι ήταν το 1994, όταν η Fed είχε προχωρήσει σε παρόμοια αλλαγή πολιτικής με αποτέλεσμα οι αγορές ομολόγων να κατακρημνιστούν, εκτίμησε την Τρίτη ο Γεργκ Άσμουσεν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτ ροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας.

Σύμφωνα με τον Άσμουσεν αυτά που είχαν συμβεί το 1994 δείχνουν σαφώς πόσο μεγάλη σημασία έχει οι κεντρικές τράπεζες να ενημερώνουν έγκαιρα και με σαφήνεια για τις στρατηγικές εξόδου τους από τις τυχόν επεκτατικές τους πολιτικές.

Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ αναμένεται να ανακοινώσει τη σταδιακή μείωση των αγορών ομολόγων που έχει θέσει σε εφαρμογή εντός του μήνα (17η-18η Σεπ Τεμβρίου), κάτι που θα σημάνει την αρχή του τέλους της πολιτικής ποσοτικής χαλάρωσης που εφαρμόζει κι εκτιμάται συνέβαλε στην ταχύτερη ανάκαμψη της μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο και την άνοδο των αγορών.

“Στις αρχές του 1994, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ενώ η ανάκαμψη των ΗΠΑ ενισχυόταν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ η Fed έθεσε σε εφαρμογή έναν κύκλο μείωσης των αγορών αξιόγραφων και οι αγορές ομολόγων κατακρημνίστηκαν όχι μόνο στις ΗΠΑ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο”, επισήμανε ο Άσμουσεν.

“Εν η διάχυση ήταν μεγάλη το 1994, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ μπορούμε να αναμείνουμε ότι θα είναι ακόμα μεγαλύτερη σήμερα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ σε έναν όλο πιο βαθιά διασυνδεδεμένο κόσμο”, πρόσθεσε, σύμφωνα με το κείμενο μιας ομιλίας που εκφώνησε στις Βρυξέλλες.

Η ΑΘΗΝΑ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/324944/giati-o-olubiakos-epaixe-me-ta-ble/

Η ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply