παιδί παιδί τζάκι ΔΙΑΖΥΓΙΟ Απόδραση στην Ορεινή Ναυπακτία για δύο άτομα με 99 ευρώ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Απολαύστε ένα τριήμερο με δύο διανυκτερεύσεις στην Ορεινή Ναυπακτία πληρώνοντας μόλις 99 ευρώ και για τα δύο άτομα……

Απόδραση στην Ορεινή Ναυπακτία για δύο άτομα με 99 ευρώ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ξετρυπώστε τις προσφορές στο alepouditsa.gr

Απολαύστε ένα τριήμερο με δύο διανυκτερεύσεις στην Ορεινή Ναυπακτία πληρώνοντας μόλις 99 ευρώ και για τα δύο άτομα. Η προσφορά περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ και τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»!

Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Επιπλέον παρέχονται τα ξύλα για το τζάκι καθώς και early check in στις 10.00 και late check out στις 18.00.

Για τη συγκεκριμένη προσφορά πατήστε εδώ.

Ξετρυπώστε όλες τις ευκαιρίες στο alepouditsa.gr

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ένας μισθός για τα σχολικά είδη

Μέχρι και κοντά στο ύψος του …κατώτατου μισθού μπορεί να φτάσει το κόστος των σχολικών ειδών για ένα παιδί, αν οι γονείς επιλέξουν ν’ αγοράσουν τα ακριβά, τελευταίας μόδας προϊόντα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), κατόπιν τιμοληψιών που διενήργησε στην αγορά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς την Τετάρτη.

Αντίθετα, αν οι γονείς επιλέξουν φθηνότερα προϊόντα, ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί εντυπωσιακά λιγότερο.

Αναλυτικότερα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με βάση τις τιμοληψίες του ΚΕΠΚΑ, το κόστος για την αγορά των σχολικών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για ένα παιδί, κυμαίνεται από 18,19 έως …505,59 ευρώ στο δημοτικό και από 21,16 έως 548,75 ευρώ στο γυμνάσιο – λύκειο.

Σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ, οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί η διαφορά τιμών ανά κατηγορία προϊόντων (ακριβά-φθηνά) μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 2.679,49% για το Δημοτικό και στο 2.493,34% για το Γυμνάσιο – Λύκειο.

Παράλληλα, τα ακριβά και εξεζητημένα σχολικά, με τα οποία οι γονείς θεωρούν ότι το παιδί τους θα προβληθεί θετικά, ενδέχεται να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να προκαλέσουν ακόμη και πρόβλημα κοινωνικής ένταξης για τον μαθητή. Τα σχολικά είδη είναι εργαλεία μάθησης και όχι επίδειξης.

Για τον υπολογισμό του συνολικού κόστους των σχολικών ειδών, το ΚΕΠΚΑ δεν έλαβε υπόψη τις ακραία υψηλές τιμές, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που υπάρχουν στην αγορά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ οι οποίες ωστόσο αξίζει να αναφερθούν: ένα μολύβι 14,94 ευρώ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ένα στυλό 65,01, ένας διαβήτης 45,20 ευρώ, ένα ντοσιέ 23,90, ξυλομπογιές 41,20 ευρώ, κασετίνα 39 ευρώ, τσάντα νηπιαγωγείου 108 και τσάντα δημοτικού 190 ευρώ.

“Το ΚΕ.Π.ΚΑ. συμβουλεύει τους γονείς να επιλέξουν προϊόντα, που η τιμή τους βρίσκεται, πιο κοντά στις χαμηλές τιμές. Πρέπει να περιοριστεί η ζήτηση των εξεζητημένων και πανάκριβων σχολικών. Σε μια περίοδο κρίσης, δεν είναι δυνατό να επιβραβεύουμε ακραίες πρακτικές, ίσως και πρακτικές αισχροκέρδειας (από όπου και αν προέρχεται), γιατί θέλουμε π.χ. η τσάντα του παιδιού μας να έχει τον ήρωα της φετινής κινηματογραφικής επιτυχίας”, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καταλήγει.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Εικόνα που σοκάρει: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σημαδεύει με όπλο το μωρό της και φωτογραφίζεται

Μια κοπέλα κρατάει ένα μωρό στην αγκαλία και το σημαδεύει στο κεφάλι με ένα όπλο.

Η φωτογραφία “ανέβηκε” στο διαδίκτο τον περασμένο μήνα και σύμφωνα με την Daily Mail προέρχεται από την Αργεντινή.

Πολλοί είναι αυτοί που την αναζητούν καθώς θεωρούν ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ http://www.newsbeast.gr/travel/budget/arthro/617128/apodrasi-stin-oreini-naupaktia-gia-duo-atoma-me-99-euro/

ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply