ΟΤΕ Ρόδο mail ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Μια πόλη με… πόδια

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Φανταστείτε τη ζωή σε μία πόλη η οποία… θα είχε πόδια και θα μπορούσε να μετακινείται στον κόσμο, αναζητώντας κάθε φορά καλύτερες δουλειές για τους κατοίκους της και καλύτερους πόρους. Μια μητρόπολη που θα είχε για θεμέλια……

Μια πόλη με… πόδια ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Εικόνες από την φουτουριστική πρόταση Ισπανού φοιτητή

Φανταστείτε τη ζωή σε μία πόλη η οποία… θα είχε πόδια και θα μπορούσε να μετακινείται στον κόσμο, αναζητώντας κάθε φορά καλύτερες δουλειές για τους κατοίκους της και καλύτερους πόρους. Μια μητρόπολη που θα είχε για θεμέλια… ερπύστριες.

Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά αυτό ακριβώς προτείνει ο Μαδριλένος φοιτητής αρχιτεκτονικής Manuel Dominguez.

Σύμφωνα με το όραμά του, η πόλη- νομάς θα μπορούσε να χρησιμοποιεί ερπύστριες- σαν αυτές που έχουν τα τανκς, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες για να κινείται ανάλογα με το πού θα βρίσκουν δουλειά οι κάτοικοί της.

Με το όνομα «Very Large Structure», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ όπως γράφει η Daily Mail, η μητρόπολη που… βαδίζει διαθέ ΤΕΙ όλα όσα θα περίμενε κανείς από μία πόλη, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, ντετεκτιβ χρεώσεις πανεπιστήμια, νοσοκομεία και βιβλιοθήκες.

Η πρόταση της «μετακινούμενης πόλης» δεν είναι καινούρια καθώς είχε πρωτοδιατυπωθεί τη δεκαετία του ’60 από τον Βρετανό αρχιτέκτονα Ron Herron.

Η ιδέα του Dominguez αναπτύσσει αυτή του Herron προτείνοντας μια γενιά καθαρής ενέργειας με χρήση της αιολικής και ηλιακής ενέργειας και σημειώνοντας πως η μετακίνηση της πόλης θα μπορούσε να ενθαρρύνει την αποκατάσταση των δασών παρά την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο εμπνευστής της απορρίπ ΤΕΙ την κριτική πως πρόκειται μόνο για μια φοιτητική πρόταση και υποστηρίζει πως είναι θεωρητικά δυνατό να κατασκευαστεί αυτή η πόλη.

Δείτε τις εικόνες

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Βίντεο: Ιδιωτικοι ντετεκτιβ Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, ντετεκτιβ αμοιβες παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, Γραφειο ντετεκτιβ ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/604742/mia-poli-me-podia-/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ…

Leave a Reply