ΟΤΕ γυναίκα ήλιο ΔΙΑΖΥΓΙΟ Απαλό δέρμα και το χειμώνα

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Οι απαντήσεις σε μερικά κοινά δερματικά προβλήματα υπάρχουν. Προσέξτε……

Απαλό δέρμα και το χειμώνα ΔΙΑΖΥΓΙΟ Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι απαντήσεις σε μερικά κοινά δερματικά προβλήματα υπάρχουν. Προσέξτε τες παρακάτω, γιατί ίσως ενδιαφέρουν και εσάς.

Γιατί ξηραίνεται το δέρμα το χειμώνα;

Ο οργανισμός αποτελείται κυρίως από νερό και θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν ένα σφουγγάρι, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να στεγνώσει αν εκτεθεί σε δυνατό αέρα ή ήλιο.

Το δέρμα παράγει δική του ενυδατική ουσία, ένα φυσικό Λάδι που ονομάζεται σμήγμα και αποτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας από το δέρμα. Δυστυχώς, η παραγωγή σμήγματος αρχίζει να περιορίζεται μετά την εφηβεία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πράγμα που οδηγεί σε περιοχές δέρματος που σκάει.

Αν το δέρμα είναι εκτεθειμένο σε απορρυπαντικά, νερό ή επιβαρυντικές ατμοσφαιρικές συνθήκες, η ξηρότητά του μπορεί να επιδεινωθεί.

Πώς δρουν τα προϊόντα ενυδάτωσης;

Τα προϊόντα ενυδάτωσης συμπληρώνουν το φυσικό σμήγμα. Σχεδόν κάθε είδος λαδιού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν προϊόν ενυδάτωσης, αλλά πολλές γυναίκες προτιμούν τις κρέμες που αποτελούνται από Λάδι και νερό, γιατί είναι λιγότερο λιπαρές.

Το Λάδι που περιέχουν τα προϊόντα ενυδάτωσης καθιστά το δέρμα αδιάβροχο, οπότε το νερό που κινείται στην επιφάνειά του από το εσωτερικό του οργανισμού δεν εξατμίζεται τόσο γρήγορα από την επιδερμίδα. Το νερό αυτό φτάνει μέχρι τα επιφανειακά δερματικά κύτταρα και τα κάνει απλά και λεία.

Ποιο προϊόν ενυδάτωσης είναι το καλύτερο

Σε κάθε γυναίκα ταιριάζει άλλο είδος προϊόντος ενυδάτωσης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ανάλογα με τη λιπαρότητα, την υφή και το άρωμά του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλά από δερματολογική άποψη τα οικονομικά προϊόντα μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα πιο ακριβά αντίστοιχά τους.

Το δέρμα σε ολόκληρο το σώμα ωφελείται από την ενυδάτωση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ακόμα και αυτό των ποδιών, όπου η τακτική χρήση κρέμας βοηθάει στην αποφυγή της δημιουργίας σκληρού δέρματος και κάλων.

Τα σαπούνια κάνουν καλό στο ξηρό δέρμα;

Τα σαπούνια για μωρά και εκείνα από γλυκερίνη είναι σχετικά ήπια. Θα μπορούσατε ίσως να δοκιμάσετε και ένα ειδικό καλλυντικό σαπούνι. Μία ακόμα καλύτερη ιδέα είναι να πλένεστε με κρέμα – μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλά είναι αποτελεσματικό.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια υδατική κρέμα ή ένα ειδικό προϊόν. Βρέχετε το δέρμα σας, απλώνετε την κρέμα, κάνετε ελαφρό μασάζ, όπως με το σαπούνι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ και την ξεβγάζετε. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζετε το δέρμα σας και το ενυδατώνετε παράλληλα.

Συμβουλές για ερεθισμένο δέρμα:

• Μη μένετε πολλή ώρα στην μπανιέρα.

• Χρησιμοποιείτε ένα προϊόν ενυδάτωσης τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα.

• Φοράτε γάντια εργασίας όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι.

• Απλώνετε στο δέρμα σας ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης κάθε βράδυ.

• Αποφεύγετε τα καλλυντικά που έχουν έντονο άρωμα.

• Φοράτε καπέλο και γάντια για να προστατεύετε το δέρμα σας από το κρύο και τον αέρα.

Πηγή: belife.gr

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/616961/apalo-derma-kai-to-heimona/

ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply