ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Τα εισιτήρια με Καλλιθέα

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Τα εισιτήρια με Καλλιθέα

Τα εισιτήρια με Καλλιθέα ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Στον ΑΟΧ ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας (23/12) με την Καλλιθέα.

Οι τιμές κυμαίνονται από 5 έως 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Από την Τρίτη (17/12) ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Α.Ο.Χανιά-Καλλιθέα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Football League που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων την Δευτέρα(23/12) 15:00. Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία της ομάδας μας Κυδωνίας 124 σε ημέρες και ώρες καταστημάτων.

Οι τιμές

Θύρα 1&2 10 ευρώ

Θύρα 3 5 ευρώ».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις

Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, πετρα λατομειου τιμη σύμφωνα με πληροφορίες, Πρέκια ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, επενδυση πετρα ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά». ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Οριστική ρήξη Ολυμπιακού και ΟΠΑΠ

Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ δεν πορεύονται μαζί σε ό,τι ΕλλάδαΕλλάδας και μόνιμοι εκπρόσωποι της χώρας στο Champions League διαφωνούν κάθετα στις πρακτικές του Οργανισμού, σχετικά με τις χορηγίες στην ΑΕΚ.

Κατά κύριο λόγο, η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ και η ταυτόχρονη παρουσία του στην ΑΕΚ, Πέτρες Καρύστου δημιουργεί “σκιές” στα μάτια του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι “ερυθρόλευ ΕλλάδαΕλλάδας στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, μέσω του Champions League, όταν από τον Οργανισμό λαμβάνουν (όπως και άλλες ομάδες της Super League) χρήματα λιγότερα από εκείνα που λαμβάνει η ΑΕΚ, επενδυση πετρα η οποία ως… ερασιτεχνικό σωματείο, πετρα τιμες βρίσκεται στη Γ’ Εθνική.

Στον Ολυμπιακό κρίνουν πως με τις κινήσεις στις οποίες προβαίνει ο Οργανισμός θέ ΤΕΙ σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Woop.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Διαβάστε ακόμη

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://footballleaguenews.gr//teams/south/xania-/item/26492-τα-εισιτήρια-με-καλλιθέα.html
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply