Ολυμπιακού όραση Ελλάδα ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό η ολυμπιακή δάδα!

τεχνητη πετρα εξωτερικου χωρου τιμες πετρα αυλης τιμες ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Το πλακακια βεραντασ ρωσικό διαστημόπλοιο Σογιούζ με τρεις πετρα επενδυση τοιχου πετρινοι τοιχοι πλακοστρωση εξωτερικου χωρου εσωτερικου χωρου τιμη αστροναύτες και την ολυμπιακή δάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, καπακια πετρας τιμες προσδέθηκε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό…”

Στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό η ολυμπιακή δάδα! ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

Το ρωσικό διαστημόπλοιο Σογιούζ με τρεις αστροναύτες και την ολυμπιακή δάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, προσδέθηκε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Έπειτα από έξι ώρες πτήσης, το ρωσικό διαστημόπλοιο Σογιούζ, το οποίο εκτοξεύθηκε σήμερα από τις στέπες του Καζακστάν μεταφέροντας τρεις αστροναύτες και την ολυμπιακή δάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, προσδέθηκε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Η ρωσική τηλεόραση αναμετέδωσε απ’ ευθείας την άφιξη στον ISS του « Ολυμπιακού Σογιούζ», το οποίο μετέφερε τη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 ως τις 23 Φεβρουαρίου 2014 στο Σότσι, στη νότια Ρωσία.

Οι αστροναύτες από τη Ρωσία Μιχαήλ Τιούριν, τις ΗΠΑ Ρικ Μαστράκιο και την Ιαπωνία Κοΐτσι Ουακάτα μπήκαν στο εσωτερικό του διαστ ΕλλάδαΕλλάδας).

Εκεί συναντήθηκαν με τους έξι άλλους αστροναύτες που βρίσκονται ήδη στον ISS. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ιδεες για δαπεδα εξωτερικου χωρου πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2009, εννέα άνθρωποι θα διαμένουν στον σταθμό για μια εβδομάδα.

Σημειώνεται πάντως πως κατά παράβαση του κανονισμού των Ολυμπιακών Αγώνων, η φλόγα της ολυμπιακής δάδας θα παραμείνει σβηστή σε όλη τη διάρκεια του διαστημικού ταξιδιού.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/326330/sto-diethni-diastimiko-stathmo-i-olubiaki-dada/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply