Ολυμπιακού βία κυβέρνηση ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Πούτιν κάνει τεστ DNA σε μουσουλμάνους αθλητές από τον βόρειο Καύκασο!

παρακολουθηση κινητου δωρεαν – http://spynet.gr/; ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, παρακολουθηση κινητου iphone η κατάσταση στη νότια Ρωσία είναι δραματική, παρακολουθηση παρακολουθηση κινητου iphone κινητου iphone καθώς το υψηλό επίπεδο διαφθοράς, παρακολουθηση μηνυματων κινητου η εκτεταμένη ανεργία και το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, παρακολουθηση κινητου iphone παρέχουν ένα «γόνιμο έδαφος για τους εξτρεμιστές»….”

Ο Πούτιν κάνει τεστ DNA σε μουσουλμάνους αθλητές από τον βόρειο Καύκασο! ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η κατάσταση στη νότια Ρωσία είναι δραματική, καθώς το υψηλό επίπεδο διαφθοράς, η εκτεταμένη ανεργία και το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, παρέχουν ένα «γόνιμο έδαφος για τους εξτρεμιστές».Σε μία προσπάθεια να προστατεύσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι από την τρομοκρατία, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ταυτοποιεί τους αθλητές από ύποπτες περιοχές ζητώντας τους να υποβληθούν σε τεστ DNA

Σύμφωνα με τη γαλλική Εφημερίδα «Le Monde», o Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ζήτησε από μουσουλμάνους αθλητές που ζουν στο βόρειο Καύκασο να υποβληθούν σε εξέταση γεεντικού υλικού και το δείγμα να το στείλουν στις ρωσικές αρχές πριν ξεκινήσουν οι Αθλητικοί Αγώνες.

Η κυβέρνηση της Μόσχας έχει ήδη ενημερώσει οκτώ μουσουλμάνους αθλητές να στείλουν το δείγμα σάλιου τους στη Ρωσία. Εκεί οι αρχές θα συλλέξουν το γενετικό τους υλικό για να μπορούν να το συγκρίνουν με αυτό που θα δώσουν όταν μεταβούν στο Σότσι της Μαύρης θάλασσας έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι οι αθλητές είναι αυτοί που προσέρχονται στον αθλητικό χώρο.

Οπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, η προεδρία Πούτιν έχει επικεντρωθεί στην κατάσταση της μουσουλμανικής περιοχής του Βόρειου Καυκάσου καθώς τη θεωρεί βραδυφλεγή βόμβα. Για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η κατάσταση στη νότια Ρωσία είναι δραματική, καθώς το υψηλό επίπεδο διαφθοράς, η εκτεταμένη ανεργία και το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, παρέχουν ένα «γόνιμο έδαφος για τους εξτρεμιστές».

Οι αξιωματούχοι ασφαλείας της Μόσχας γνωρίζουν ότι τα κέντρα του ισλαμισμού, όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, επιδοτούν τις παράνομες στρατιωτικες οργανώσεις στον ρωσικό Καύκασο.

Σύμφωνα με τη γαλική Εφημερίδα «Le Monde», o Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ζήτησε από μουσουλμάνους αθλητές που ζουν στο βόρειο Καύκασο να υποβληθούν σε εξέταση DNA πριν ξεκίνήσουν οι Αγώνες για ένοπλος ισλαμικός εξτρεμισμός, ο οποίος γίνεται όλο και πιο ισχυρός από την Καμπούλ ως τη Δαμασκό, είναι περισσότερο από μια απειλή για τη Ρωσία απ’ ότι είναι για τις ΗΠΑ. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας στις 9 Σεπ Τεμβρίου, υπό την προεδρία του Πούτιν, επικεντρώθηκε στην κατάσταση της μουσουλμανικής περιοχής του Βόρειου Καυκάσου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πούτιν μίλησε για τη δραματική κατάσταση στη νότια Ρωσία. «Ένα υψηλό επίπεδο διαφθοράς», η εκτεταμένη ανεργία και το υψηλό ποσοστό γεννήσεων, σημείωσε, παρέχουν ένα «γόνιμο έδαφος για τους εξτρεμιστές».

Οι αξιωματούχοι ασφαλείας της Μόσχας γνωρίζουν ότι τα κέντρα του ισλαμισμού, όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ τα οποία υποστηρίζουν τους αντάρτες της Συρίας, επιδοτούν επίσης τις παράνομες στρατιωτικες οργανώσεις στον ρωσικό Καύκασο.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της παρακολουθηση κινητου δωρεαν ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

” ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/world/article/324567/o-poutin-kanei-test-dna-se-mousoulmanous-athlites-apo-ton-voreio-kaukaso/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply