οικονομία Κρίση χρεοκοπία ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Σενάρια χρεοκοπίας καταρτίζουν βρετανικές τράπεζες

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Σενάρια χρεοκοπίας της αμερικανικής οικονομίας καταρτίζουν βρετανικές τράπεζες, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι……

Σενάρια χρεοκοπίας καταρτίζουν βρετανικές τράπεζες ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Φόβοι ότι δε θα συμφωνήσουν Ομπάμα και Ρεπουμπλικανοί

Σενάρια χρεοκοπίας της αμερικανικής οικονομίας καταρτίζουν βρετανικές τράπεζες, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι τελικά δε θα συμφωνήσουν ο Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και οι Ρεπουμπλικανοί έως τις 17 Οκτωβρίου.

Όπως μεταδίδει η αμερικανική Εφημερίδα, παρότι θεωρείται πιθανότερο να υπάρξει τελικά συμφωνία, κάποιοι φόβοι παραμένουν και οι μεγάλες τράπεζες του Σίτι θέλουν να είναι προετοιμασμένες για κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανώτατα στελέχη των τραπεζών έχουν συναντηθεί με στελέχη της αρμόδιας εποπτικής αρχής της τράπεζας της Αγγλίας για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις που θα έχουν στις δραστηριότητες τους πιθανές αναταραχές στην αγορά αμερικανικών ομολόγων.

Παρότι εκπρόσωπος της αρχής αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, κάποια στελέχη τραπεζών δήλωσαν πως στο πλαίσιο της αντιμετώπισης πιθανού προβλήματος, ΕΠΙΠΛΟ ΒΟΛΟΣ οι τράπεζες συγκεντρώνουν ρευστότητα και αποφεύγουν αμερικανικά ομόλογα που ωριμάζουν τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο, ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΠΙΠΛΟ ΣΙΑΡΡΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΙΑΡΡΑΣ λέει η Wall Street Journal, ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ συνεχίζει να είναι ότι θα υπάρξει συμφωνία Ρεπουμπλικανών – Δημοκρατών για την αύξηση του ορίου δανεισμού ώστε να αποτραπεί μία κρίση με ολέθριες συνέπειες για την αμερικανική οικονομία.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, ΕΠΙΠΛΟ ΒΟΛΟΣ η Ισπανία, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ωστόσο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/592925/senaria-hreokopias-katartizoun-vretanikes-trapezes/
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply