ΟΗΕ σύγκρουση υπουργός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΗΕ: Εγκρίθηκε ομόφωνα η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας

ντετεκτιβ σερρεσ – https://detectiv.gr/. ντετεκτιβ χρεώσεις ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στη ιδιωτικοι ντεντεκτιβ τιμεσ Ιδιωτικοί Ερευνητές Εξειδικευμένοι σε Συρία οι επιθεωρητές ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ Ιδιωτικοί του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών – ΗΠΑ: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ SPYROGROUP ιδιωτικοι ερευνητεσ τιμεσ Συνέπειες για τη Δαμασκό, ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ αν δεν συμμορφωθεί με το ψήφισμα…”

ΟΗΕ: Εγκρίθηκε ομόφωνα η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στη Συρία οι επιθεωρητές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών – ΗΠΑ: Συνέπειες για τη Δαμασκό, αν δεν συμμορφωθεί με το ψήφισμα

Στην ομόφωνη έγκριση του ψηφίσματος για τον άμεση καταστροφή του χημικού οπλοστασίου του καθεστώτος του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ-Ασαντ, προχώρησε τα ξημερώματα Σαββάτου στη Νέα Υόρκη το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Η θετική ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας χαρακτηρίζεται ως μια σημαντική διεθνής διπλωματική επιτυχία καθώς είναι το πρώτο ψήφισμα που εγκρίθηκε από το Σ.Α. από την αρχή της σύγκρουσης στη Συρία τον Μάρτιο του 2011.

«Το σημερινό ψήφισμα θα διασφαλίσει ότι η καταστροφή του συριακού χημικού οπλοστασίου θα πραγματοποιηθεί σύντομα και απόλυτη διαφάνεια», δήλωσε μετά την επιτυχή έκβαση της ψηφοφορίας ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν. Επισήμανε δε πως πρόκειται για τα πρώτα ελπιδοφόρα νέα σχετικά με το συριακό ζήτημα εδώ και καιρό.

Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε «νίκη» το ψήφισμα, την ώρα που αναμένεται να επιστρέψουν την ερχόμενη εβδομάδα οι επιθεωρητές στη Συρία, οι οποίοι θα εντοπίσουν και θα αρχίσουν την άμεση καταστροφή των χημικών.

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό πριν την ψηφοφορία, αλλά και με τη λήξη της, αν το καθεστώς Ασαντ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του θα επιβληθούν κυρώσεις.

Όπως, μάλιστα, τόνισε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, θα υπάρξουν «συνέπειες» για τη Συρία, εάν δεν συμμορφωθεί με το ψήφισμα.

 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!». ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/world/article/314630/omofoni-apofasi-gia-tin-amesi-katastrofi-tou-suriakou-himikou-oplostasiou-apo-to-sumvoulio-asfaleias-tou-oie/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply