ΟΗΕ ΟΗΕ ΟΗΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Γαλλία: Η έκθεση του ΟΗΕ ρίχνει την ευθύνη στον Άσαντ

κοσμηματα βολος κοσμηματα βολος, https://loftlab.gr/ATHENS-0000000028-kosmimata-volos.html. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ κοσμηματα βολος ΒΟΛΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ Πιθανότατα τη Δευτέρα η δημοσιοποίηση της έκθεσης – Σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ οι επιθεωρητές θα αναφέρουν ότι «έγινε σφαγή χειροποιητα κοσμηματα ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ με χημικά ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ειδη δωρων βολος όπλα»…”

Γαλλία: Η έκθεση του ΟΗΕ ρίχνει την ευθύνη στον Άσαντ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πιθανότατα τη Δευτέρα η δημοσιοποίηση της έκθεσης – Σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς, οι επιθεωρητές θα αναφέρουν ότι «έγινε σφαγή με χημικά όπλα»Το καθεστώς Άσαντ «δείχνει» η έκθεση των επιθεωρητών του ΟΗΕ που αναμένεται να δημοσιευτεί πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς.

Σύμφωνα με τον Φαμπιούς, η έκθεση θα υποστηρίζει ότι «έγινε μία σφαγή με χημικά όπλα. Θα υπάρχουν αδιάσειστες ενδείξεις για την “προέλευση” της σφαγής που διαπράχθηκε την 21η Αυγούστου, κοντά στη Δαμασκό προκαλώντας πολλούς θανάτους».

«Από τη στιγμή που μόνο το καθεστώς (Ασαντ) έχει στην διάθεσή του αποθέματα χημικών, μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ποιος βρί γαλλικήγαλλικής διπλωματίας.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.protothema.gr/world/article/309961/i-ekthesi-tou-oie-rihnei-tin-euthuni-ston-asad/

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Leave a Reply