ΟΗΕ Αμερικανοί κοινωνία ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ «Συμμαχική» βοήθεια για την καταστροφή των χημικών της Συρίας, ζητούν οι ΗΠΑ

πέτρα αλβανίας http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000386.%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%20%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82.html. ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Οι Αμερικανοί πραγματοποίησαν μια διερευνητική αποστολή εργασίας στο Βέλγιο, τεχνητη πετρα εσωτερικου χωρου τιμες στην Νορβηγία, επένδυση εξωτερικού τοίχου στην Γαλλία και στην Αλβανία για να ενημερωθούν για τις ικανότητες των χωρών αυτών στο θέμα του χειρισμού των χημικών όπλων…”

«Συμμαχική» βοήθεια για την καταστροφή των χημικών της Συρίας, ζητούν οι ΗΠΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

Οι Αμερικανοί πραγματοποίησαν μια διερευνητική αποστολή εργασίας στο Βέλγιο, στην Νορβηγία, στην Γαλλία και στην Αλβανία για να ενημερωθούν για τις ικανότητες των χωρών αυτών στο θέμα του χειρισμού των χημικών όπλων

Οι ΗΠΑ ζήτησαν ανεπισήμως την βοήθεια πολλών συμμαχικών τους χωρών, μεταξύ των οποίων η Γαλλία και το Βέλγιο, για να μετάσχουν στην καταστροφή του συριακού χημικού οπλοστασίου, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του βελγικού υπουργείου Εξωτερικών.

“Οι Αμερικανοί πραγματοποίησαν μια διερευνητική αποστολή εργασίας στις αρχές Οκτωβρίου στο Βέλγιο, πλακακια εξωτερικου χωρου προσφορεσ στην Νορβηγία, σφυρι για πετρα στην Γαλλία και στην Αλβανία για να ενημερωθούν για τις ικανότητες των χωρών αυτών στο θέμα του χειρισμού των χημικών όπλων”, δήλωσε ο εκπρόσωπος αυτός στο Γαλλικό Πρακτορείο.

“Δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο αίτημα” και πρόκειται για μια επικοινωνία που αποσκοπεί στο να ερωτηθούν οι χώρες αυτές όσον αφορά ένα φάσμα επιλογών, πρόσθεσε.

Η απόφαση 2118, η οποία υιοθετήθηκε στα τέλη Σεπ Τεμβρίου από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να αποφευχθεί η πραγματοποίηση αμερικανικών πληγμάτων κατά της Συρίας σε αντίποινα για μια χημική επίθεση, προβλέπει την καταστροφή του συνόλου του συριακού χημικού οπλοστασίου, το οποίο υπολογιζόταν σε περίπου 1.000 τόνους πριν από τις 30 Ιουνίου.

Στα τέλη του Οκτωβρίου, η Νορβηγία απέκλεισε την καταστροφή στο έδαφός της ενός μέρους αυτού του οπλοστασίου, επιβεβαιώνοντας ότι οι ΗΠΑ της είχαν απευθύνει σχετικό αίτημα.

Ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ), ο οποίος έχει επιφορτιστεί με την καταστροφή του συριακού χημικού οπλοστασίου, θα πρέπει να υιοθετήσει ως τις 15 Νοεμβρίου έναν σχετικό οδικό χάρτη βάσει ενός εγγράφου, ενός “γενικού σχεδίου καταστροφής” που παραδόθηκε από την Συρία στις 24 Οκτωβρίου.

“Εκεί θα χρειαστεί η συμβολή της διεθνούς κοινότητας και σε αυτό το πλαίσιο οι ΗΠΑ κάνουν τώρα τον γύρο όλων των συμμάχων, χτισιμο με πετρα τιμη και όχι μόνον των τεσσάρων πρώτων, πετρα καρυστου τιμη παλετας για να προετοιμάσουν το έδαφος για σχετικά αιτήματα του ΟΑΧΟ”, διευκρίνισε επίσης ο εκπρόσωπος του βελγικού υπουργείου Εξωτερικών.

Για το Βέλγιο, το υπουργείο Άμυνας “θα πρέπει να δει τι μπορεί να γίνει”, κατέληξε ο ίδιος.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, πλακακια εξωτερικου χωρου ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/326331/summahiki-voitheia-gia-tin-katastrofi-ton-himikon-tis-surias-zitoun-oi-ipa/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply