Ντουμπάι Ντουμπάι Ντουμπάι ΜΕΙΚ ΑΠ Η Rolls-Royce Celestial Phantom ακόμα πολυτελέστερη

απιστια https://detectiv.gr/ATHENS-000026-APISTIA.html. ΜΕΙΚ ΑΠ Η πρώτη εκδοχή της Rolls-Royce Celestial Phantom Extended Wheelbase έδινε την εντύπωση ότι κοιτάς από το εσωτερικό της τον έναστρο ουρανό……

Η Rolls-Royce Celestial Phantom ακόμα πολυτελέστερη ΜΕΙΚ ΑΠ Μόλις απέκτησε 446 διαμάντια για να μπορεί να κυκλοφορήσει με τιμή στο εξωφρενικό Ντουμπάι!

Η πρώτη εκδοχή της Rolls-Royce Celestial Phantom Extended Wheelbase έδινε την εντύπωση ότι κοιτάς από το εσωτερικό της τον έναστρο ουρανό.

Αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό για να παρουσιαστεί στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Ντουμπάι, εκεί δηλαδή που η αυτοκίνηση αγκαλιάζει την υπερβολή και ολόκληρη η πόλη μετατρέπεται σε σπίτι για τις εξτραβαγκάντζες της σπορ εκζήτησης!

Τι έπρεπε να κάνει λοιπόν ο ηγέτης της πολυτέλειας για να «αναβαθμίσει» αισθητικά το ήδη πολυτελέστατο όχημα;

Μα να στριμώξει 446 διαμάντια στο εσωτερικό της Celestial Phantom και να στείλει τον ανταγωνισμό ντροπιασμένο σπίτι του!

Οι πόρτες, απιστια η κεντρική κονσόλα και το διαχωριστικό φόρεσαν λοιπόν τα διαμαντένια καλά τους, με τη Celestial Phantom να διατηρεί ωστόσο τη λάμψη και την αίγλη της στο ακέραιο.

Μόνο η Rolls-Royce θα μπορούσε να κάνει τέτοιες υπερβολές με τόση χάρη…

ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Βαρβιτσιώτης: Εξοικονόμηση 800.000 ευρώ από την αναδιάρθρωση των Προξενικών Λιμεναρχείων

Τα χρήματα θα διατεθούν για τη συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση των πλωτών μέσων, καθώς και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής ΑκτοφυλακήςΜε στόχο τη μείωση κόστους, απιστια μέσω του εξορθολογισμού των δαπανών, καθώς και την αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις ανάγκες της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας σε διεθνές επίπεδο, μέσω της σύστασης Λιμεναρχείων σε λιμάνια που καταγράφουν υψηλή ναυτιλιακή κίνηση, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, απιστια Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προωθεί άμεσα την έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν στη μείωση και αναδιάρθρωση των Προξενικών Λιμεναρχείων (Έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων).

Με την απόφαση αυτή του κ. Βαρβιτσιώτη προκύπ ΤΕΙ ετήσιο οικονομικό όφελος της τάξεως άνω των 800.000 ευρώ.

Τα χρήματα θα διατεθούν για τη συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση των πλωτών μέσων, καθώς και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Στο πλαίσιο της απόφασης, καταργούνται -από τα ήδη υπάρχοντα-  τα παρακάτω Προξενικά Λιμεναρχεία:

Αμβέρσας (Βέλγιο), Αμβούργου ( Γερμανία), Βανκούβερ (Καναδάς), απιστια Βενετίας (Ιταλία), Κωστάντζας ( Ρουμανία), Λαττάκειας (Συρία), Μόντρεαλ (Καναδάς), Μπαντάρ-Αμπάς (Ιράν), απιστια Μπουένος Άιρες (Αργεντινή), Οδησσού (Ουκρανία), Σύδνεϋ (Αυστραλία), Χονγκ-Κονγκ (Χόνγκ-Κόνγκ)  και Τεργέστης(Ιταλία).

Παράλληλα, ιδρύονται  Έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων σε λιμάνια αυξημένης ναυτιλιακής κίνησης και σπουδαιότητας για τα εθνικά συμφέροντα και, συγκεκριμένα, στη Βενεζουέλα, στη Δυτική Ακτή των Η.Π.Α, στο  Ντουμπάι , στον  Παναμά , καθώς και στο  Περθ της Αυστραλίας.

Στην εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, περιλαμβάνεται η πρόβλεψη για παύση της λειτουργίας των υπό κατάργηση Προξενικών Λιμεναρχείων, από την ημερομηνία λήξης της θητείας του  ήδη υπηρετούντος σε αυτά προσωπικού.

Επίσης, επισημαίνεται ότι, εφεξής, απιστια όσοι επιλέγονται για να υπηρετήσουν σε θέση ναυτιλιακού ακολούθου, θα πιστοποιούνται πριν από την αναχώρησή τους και ως επιθεωρητές. Με τη ρύθμιση αυτή εξοικονομούνται επιπλέον χρήματα, καθώς το Ελληνικό Δημόσιο απαλλάσσεται, πλέον, από την επιβάρυνση  καταβολής οδοιπορικών  και λοιπών εξόδων σε επιθεωρητές, που μέχρι τώρα μετακινούνται από την Ελλάδα προς το εξωτερικό.

ΜΕΙΚ ΑΠ Η πιο κερδοφόρα ευρωπαϊκή πτήση της Emirates

Στο 50% ανήλθε η αύξηση της κίνησης το καλοκαίρι για Αθήνα-Ντουμπάι

Tο πιο κερδοφόρο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας Emirates στην ευρώπη, είναι αυτό από και προς Αθήνα-Ντουμπάι.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας στην Ελλάδα και την Αλβανία κ. Mohammad Sarhan, απιστια τονίζοντας την επιτυχημένη πορεία της Emirates στη χώρα μας από το 1996 όποτε και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της.

Οι καλοκαιρινοί μήνες είχαν έντονη ζήτηση, με αποτέλεσμα εκτός από την καθημερινή προγραμματισμένη πτήση με το 777-300 λειτούργησαν και δεύτερες ημερήσιες πτήσεις για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση από και προς την Ελλάδα.

Μάλιστα στις 15 Σεπ Τεμβρίου, λόγω μεγάλης ζήτησης η Emirates θα φέρει και πάλι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη ναυαρχίδα της, το αεροσκάφος Α380.

Ο κ. Sarhan ανακοίνωσε ότι κατά το 1ο οκτάμηνο του 2013 η Emitares μετέφερε 120.000 επιβάτες από και προς Αθήνα-Ντουμπάι, ενώ οι προβλέψεις για τη χειμερινή περίοδο είναι ιδιαίτερα θετικές. Η αύξηση του καλοκαιριού άγγιξε το 50%, ενώ η συνολική αύξηση της κίνησης από την αρχή του χρόνου ανήλθε στο 30%.

Τα δρομολόγια με τη μεγαλύτερη κίνηση είναι αυτά της Αυστραλίας, του Ντουμπάι, της Μέσης Ανατολής, των νησιών του Ινδικού ωκεανού, της Βόρειας Ασίας, της Κίνας, της Άπω Ανατολής και της Ινδίας.

Η αεροπορική εταιρεία απασχολεί 456 Έλληνες, από τους οποίους οι 346 είναι πλήρωμα καμπίνας και οι 37 είναι πιλότοι και συγκυβερνήτες. Από το 2007 η εταιρεία πραγματοποιεί «Ημέρες Καριέρας», για υποψήφιους εργαζόμενους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματίζονται για την Πάτρα και το Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος του μισθού που λαμβάνει ένας εργαζόμενος ως πλήρωμα καμπίνας είναι από 1.500 έως 2.000 ευρώ, απιστια ενώ τους καλύπτονται τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Η Emirates αυξάνει τις πτήσεις από και προς Αθήνα όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση, ενώ σε περίπτωση που επίσης υπάρχει ανάγκη για τη μεταφορά μεγάλων όγκων εμπορευμάτων, χρησιμοποιεί μεγαλύτερα αεροσκάφη. Η εταιρεία επίσης συνεχίζει την συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, απιστια ως χορηγός της.

Τέλος, ο κ. Sarhan κάλεσε τους Έλληνες να χρησιμοποιήσουν τη νέα πτήση της εταιρείας προς Νέα Υόρκη, που θα ξεκινήσει να εκτελείται από το Μιλάνο την 1η Οκτωβρίου, με συνεργάτη την Aegean Airlines για την πτήση Αθήνα-Μιλάνο.

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/604806/i-rolls-royce-celestial-phantom-akoma-polutelesteri/

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply