Νομική Ρομάν Αμπράμοβιτς URL ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μελισσανίδης: «Θα γίνει, θέλουν δε θέλουν…»

ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz https://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000207.%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%83%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%83%20skroutz.html. ηληακη θερμοσηφονεσ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ υλοποίηση λεβητεσ ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος πυρηνασ τιμεσ του οράματος της «Αγια-Σοφιάς» παρά τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Αποφασιστικό ηλιακοι ηλιακοι κενου θερμοσιφωνες compact τιμες βήμα χθες στο ηλιακοι θερμοσιφωνες compact τιμες Δήμο και τα βήματα θερμανση Immergas-Victrix-TT-ErP ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer με ηλιακο θερμοσιφωνα που ακολουθούν…”

Μελισσανίδης: «Θα γίνει, θέλουν δε θέλουν…» ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην υλοποίηση του οράματος της «Αγια-Σοφιάς» παρά τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Αποφασιστικό βήμα χθες στο Δήμο και τα βήματα που ακολουθούνΟι άνθρωποι της ΑΕΚ διαπίστωσαν χθες πως ο δρόμος προς την υλοποίηση του οράματος κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Γιατί μπορεί μεν να εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας η προμελέτη για την «Αγια-Σοφιά», ωστόσο αυτό δεν έγινε χωρίς αντιδράσεις.

Οι τρεις εκπρόσωποι του ΚΚΕ και ο Παντελής Γρετζελιάς που τάχθηκε ανοιχτά εναντίον του έργου προκάλεσαν την οργή των παρευρισκομένων οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας με τη στάση τους. Κι αυτό γιατί επιχείρησαν να ορθώσουν εμπόδια στο πρότζεκτ, είτε ρωτώντας τι θα γίνει με τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας (για τα οποία ενδιαφέρθηκαν… ξαφνικά) είτε αντιδρώντας για παράπλευρα έργα που κρίνονται ζωτικής σημασίας για να γίνει το γήπεδο όπως πρέπει και το έχουν οραματιστεί οι υπεύθυνοι και ο κόσμος της «Ένωσης».

Η στάση τους προκάλεσε δυσαρέσκεια στην πλευρά της ΑΕΚ, που βλέπει ότι ένα έργο ζωτικής σημασίας για έναν ολόκληρο Δήμο και το σύλλογο γίνεται προσπάθεια από ορισμένες πλευρές να γίνει έρμαιο πολιτικών παιχνιδιών και κομματικών σκοπιμοτήτων.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, η ΑΕΚ έκανε χθες ένα ιστορικό βήμα για την κατασκευή του γηπέδου. Απομένουν ακόμη αρκετά, όπως η κατάθεση των μελετών στην περιφέρεια, αλλά και οι κυκλοφοριακές μελέτες του Δήμου, προκειμένου να εκδοθούν οι προάδειες για να αρχίσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό, αφού-φυσικά-πρώτα έχει γίνει και η ανάθεση του έργου σε κατασκευάστρια εταιρεία μέσω διαγωνισμού.

«Το γήπεδο θα γίνει, θέλουν δε θέλουν», έλεγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που παρουσιάζονται βέβαιοι πως τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν στο δρόμο τους-είτε από αντιδράσεις ορισμένων που δεν κατανοούν τα οφέλη που θα έχει το έργο, είτε τα οικονομικής φύσεως αφού ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί το συνολικό κεφάλαιο που απαιτείται για το έργο- θα ξεπεραστούν.

Πηγή: sport-fm.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/330274/melissanidis-tha-ginei-theloun-de-theloun/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply