Νομική Δημήτρης Αβραμόπουλος Ελλάδα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ – Πολιτική – Επαφές Αβραμόπουλου στη Γεωργία

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Πολιτική – Επαφές Αβραμόπουλου στη Γεωργία ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Συνάντηση είχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Γεωργιανό ομόλογό του Ιrakli Αlasania.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε: «Η Γεωργία και η Ελλάδα γνωρίζονται μόνο τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια. Και μοιραζόμαστε κοινές αξίες, κοινές παραδόσεις. Συναντηθήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν και η Ελλάδα τρέφει μεγάλο σεβασμό για τη Γεωργία. Τώρα ήρθε η ώρα να συσφίξουμε τις μεταξύ μας σχέσεις.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό, όμως, είναι αυτό που θα μας φέρει μαζί μία μέρα στην Ατλαντική Συμμαχία και την ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γεωργία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να επιτύχει αυτό το στόχο.

Εν όψει της επικείμενης συνάντησης στο Βίλνιους, είπα και στον κ. Υπουργό νωρίτερα, όπως και όταν συναντηθήκαμε στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα είναι σύμφωνη και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να παράσχει τη βοήθεια της στη Γεωργία προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σήμερα αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε και τις σχέσεις μας στον τομέα της άμυνας.

Όπως γνωρίζετε, η Ελλάδα, παρά την οικονομική κρίση, διατηρεί ένα από τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στην ευρώπη. Έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία, απιστια την υποδομή και πιστεύουμε ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο για το αμυντικό σας σύστημα να συνεργαστούμε.

Απηύθυνα πρόσκληση στον κ. Υπουργό, αλλά και τον κ. Αρχηγό του Επιτελείου να επισκεφθούν το συντομότερο δυνατό την Ελλάδα, για να θέσουμε το πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.

Είμαι βέβαιος ότι θα αισθανθείς στην Αθήνα όταν έρθεις, Irakli, απιστια όπως ακριβώς αισθάνομαι και εγώ εδώ, στην Τιφλίδα. Πραγματικά, νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Σε αυτό το πνεύμα φιλίας, αλληλεγγύης, αμοιβαίου σεβασμού και πιστεύοντας ότι πραγματικά με τη σύσφιγξη των σχέσεων των δύο χωρών συνεισφέρουμε στον ευγενή σκοπό της σταθερότητας, της ειρήνης και τις συνεργασίας στη γειτονιά μας, η οποία εκτείνεται από τη νοτιοανατολική ευρώπη σε αυτό το μέρος του κόσμου, μπορούμε όντως να αποδείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε στο όνομα όλων αυτών των ευγενών αξιών που δημιουργούν ένα νέο κόσμο με περισσότερη ειρήνη και συνεργασία».

Από την πλευρά του, ο Ιrakli Αlasania τόνισε ότι: «Έχουμε την καλύτερη συνεργασία με την Ελλάδα στον τομέα της άμυνας για πολλά χρόνια. Σήμερα συμφωνήσαμε να κινηθούμε σε ένα νέο στάδιο συνεργασίας.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον κ. Υπουργό και την ελληνική κυβέρνηση για την ισχυρή τους υποστήριξη όσον αφορά στην εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας μέσα στα διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα, καθώς και στην ένταξή μας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Μιλήσαμε για την πρόοδο που έχει επιτύχει η Γεωργία πρόσφατα, ειδικά για τις ελεύθερες και δίκαιες Προεδρικές εκλογές που χαίρουν εκτιμήσεως από τον Υπουργό.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι ισχυρός υποστηρικτής της Γεωργίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και υποστηρίζει την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή οικογένεια».

Ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνάντηση και με Έλληνες ομογενείς στην Τιφλίδα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, απιστια λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, απιστια ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, απιστια ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, απιστια Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, απιστια εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, απιστια παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, απιστια καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=271947&catID=1

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply