νερό νερό άνδρες ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Απίστευτη ατυχία: Περίμεναν ώρες στην ουρά για να αγοράσουν το Xbox One και τους το έκλεψαν

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ βαση ηλιακου θερμοσιφωνα Οι δύο νεαροί άνδρες έπεσαν θύματα κλοπής ηληακη θερμοσηφονεσ μόλις 15 λεπτά από την αγορά ξυλοσομπεσ λεβητασ της νέας κονσόλας παιχνιδιών…”

Απίστευτη ατυχία: Περίμεναν ώρες στην ουρά για να αγοράσουν το Xbox One και τους το έκλεψαν ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Οι δύο νεαροί άνδρες έπεσαν θύματα κλοπής μόλις 15 λεπτά από την αγορά της νέας κονσόλας παιχνιδιών

Περίμεναν στωικά στην ουρά με δεκάδες άλλους λάτρεις των γκάτζετ οικιακής διασκέδασης. Είχαν προμηθευτεί νερό και τροφή και είχαν οπλιστεί με υπομονή περιμένοντας μέχρι τα μεσάνυχτα έξω από την είσοδο καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στο Λονδίνο.

Στόχος: η αγορά του νέου Xbox One.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 27 ετών, κατόρθωσαν να μπουν στο κατάστημα από τους πρώτους, έπιασαν στα χέρια τους το πολυπόθητο γκάτζετ και ενθουσιασμένοι το πλήρωσαν και έφυγαν με τη λαχτάρα να φτάσουν σπίτι τους για να το δοκιμάσουν.

Όμως, η τύχη, ή μάλλον η ατυχία, τους…. έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι.

Την ώρα που όδευαν προς το πάρκινγκ και μόλις 15 λεπτά από την αγορά του Xbox One στα χέρια, έπεσαν θύματα κλοπής.

Ο δράστης επιτέθηκε σε έναν από τους δύο, καταφέρνοντας να τον ρίξει στο έδαφος αναίσθητο, ενώ στη συνέχεια έκλεψε τις κονσόλες και τράπηκε σε φυγή.

Μετά το περιστατικό, οι τοπικές αρχές προειδοποιούν τους πελάτες που θέλουν να αποκτήσουν τη νέα κονσόλα, να χρησιμοποιούν διαφορετικές τσάντες από αυτές του καταστήματος που τα προμηθεύει, ώστε να μην πέσουν θύματα κλοπής.

Πάντως, μέχρι στιγμής οι δύο άνδρες αποδείχθηκαν οι πλέον άτυχοι, καθώς από τους εκατοντάδες καταναλωτές που έσπευσαν να αγοράσουν πρώτοι το Xbox One, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, είναι οι μοναδικοί που τελικά δε θα παίξουν με τη νέα κονσόλα παιχνιδιών.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη Immergas-Victrix-TT-ErP της βίας κατά των γυναικών βοθροι απορροφητικοι στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά μποιλερ ηλιακου τιμεσ των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/world/article/330781/apisteuti-atuhia-perimenan-ores-stin-oura-gia-na-agorasoun-to-xbox-one-kai-tous-to-eklepsan/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply