ΝΑΤΟ αποδείξεις ΝΑΤΟ δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Χήρα Αραφάτ: Τον Δολοφόνησαν με Πολώνιο

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι βολος καρακωστα δικηγοροι διαζυγιων βολος Ο Παλαιστίνιος ηγέτης δικηγοροι βολου Δικηγοροι βολου Γιάσερ Αραφάτ δηλητηριάστηκε το 2004 με ραδιενεργό πολώνιο”

Χήρα Αραφάτ: Τον Δολοφόνησαν με Πολώνιο δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος

 

Αποκαλύπτουμε ένα πραγματικό έγκλημα, δικηγοροι βολοσ μια πολιτική δολοφονία“, δήλωσε η Σούχα Αραφάτ στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς από το Παρίσι.

Μια ομάδα ειδικών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από το Ινστιτούτο Ακτινοφυσικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λωζάννης, άνοιξαν τον τάφο του Αραφάτ στην Ραμάλα της Δυτικής Όχθης και πήραν δείγματα από το λείψανό του για να ερευνήσουν όσον αφορά τη φερόμενη δηλητηρίασή του.

Αυτό επιβεβαίωσε όλες μας τις αμφιβολίες“, σημείωσε η Σούχα Αραφάτ, η οποία συναντήθηκε χθες με μέλη της ελβετικής ιατροδικαστικής ομάδας στην Γενεύη. “Αποδείχθηκε επιστημονικά ότι δεν πέθανε από φυσικά αίτια και έχουμε επιστημονικές αποδείξεις ότι αυτός ο άνθρωπος δολοφονήθηκε“, πρόσθεσε η ίδια.

Η Σούχα Αραφάτ δεν κατηγόρησε κάποια χώρα ή κάποιο πρόσωπο, ενώ σημείωσε ότι ο ιστορικός ηγέτης της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ) είχε πολλούς εχθρούς.

Ο πρόεδρος Αραφάτ πέθανε πέφτοντας θύμα μιας οργανωμένης τρομοκρατικής δολοφονίας που διαπράχθηκε από ένα κράτος, δικηγοροι βολος το οποίο είναι το Ισραήλ, δικηγοροι βολος καρακωστα το οποίο ήθελε να απαλλαγεί από αυτόν“, ανέφερε παράλληλα σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Ουάσελ Άμπου Γιούσεφ, μέλος της εκτελεστικής επιτ ροπής της ΟΑΠ.

Η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από το ελβετικό ινστιτούτο επιβεβαιώνει την δηλητηρίασή του με πολώνιο και αυτό σημαίνει ότι το Ισραήλ την εκτέλεσε“, προσθέ ΤΕΙ ο ίδιος στην ανακοίνωσή του.

Η ισραηλινή κυβέρνηση είχε αρνηθεί παλαιότερα οποιονδήποτε ρόλο στον θάνατο του Αραφάτ, επισημαίνοντας ότι ο Παλαιστίνιος ηγέτης ήταν 75 ετών και ότι είχε ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης σήμερα δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με τα νέα ευρήματα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο του Κατάρ Αλ Τζαζίρα μετέδωσε σήμερα, επικαλούμενο αντίγραφο της έκθεσης των Ελβετών εμπειρογνωμόνων, ότι οι αναλύσεις στα δείγματα που ελήφθησαν από το λείψανο του Αραφάτ από ελβετικό εργαστήριο υποστηρίζουν την υπόθεση της δηλητηρίασης από πολώνιο του εκλιπόντος Παλαιστίνιου ηγέτη.

Τα αποτελέσματα υποστηρίζουν συγκρατημένα την υπόθεση ότι ο θάνατος ήταν συνέπεια μιας δηλητηρίασης με πολώνιο – 210“, σύμφωνα με την έκθεση.

Καταμετρήσαμε δράση πολωνίου-210 στα οστά και στους ιστούς ανώτερη κατά 20 φορές σε σχέση με τις αναφορές που γίνονται στα ιατρικά εγχειρίδια“, αναφέρουν οι δέκα γιατροί του ινστιτούτου της Λωζάννης.

Παλαιστινιακή πηγή που πρόσκειται στην υπόθεση αυτή και ζήτησε να μην κατονομαστεί επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο “ότι αυτό που αποκάλυψε το Αλ Τζαζίρα είναι ακριβές“, σημειώνοντας ότι αποφασίστηκε να δοθεί ένα χρονικό περιθώριο 10 ημερών προτού δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα αυτά.

Νωρίτερα σήμερα επίσημες παλαιστινιακές πηγές είχαν δηλώσει ότι οι εκθέσεις των Ελβετών και των Ρώσων εμπειρογνωμόνων που είχαν πάρει δείγματα από το λείψανο του Αραφάτ έχουν παραδοθεί στις παλαιστινιακές αρχές. Οι ίδιοι δεν είχαν ωστόσο διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με τα συμπεράσματα των ειδικών.

Παραδόθηκε η έκθεση” από το ελβετικό εργαστήριο, είχε δηλώσει νωρίτερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τάουφικ Τιράουι, πρόεδρος της παλαιστινιακής επιτ ροπής έρευνας για τον θάνατο του Αραφάτ.

Εξάλλου το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa μετέδωσε ότι και η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Βιολογικών Αναλύσεων παρέδωσε την έκθεσή της στις 2 Νοεμβρίου και διευκρίνισε ότι τα συμπεράσματά της θα δημοσιοποιούνταν αργότερα.

Ο Αραφάτ πέθανε σε ηλικία 75 ετών σε Γαλλικό νοσοκομείο στις 11 Νοεμβρίου του 2004.

Τον Νοέμβριο του 2012, δείγματα από το λείψανό του είχαν παραδοθεί σε Γάλλους, Ελβετούς και Ρώσους εμπειρογνώμονες για να αποφανθούν αν ο θάνατός του προήλθε από δηλητηρίαση.

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

δικηγοροι βολου Δικηγοροι δημου βολου εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος

source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/366847/hira-arafat-ton-dolofonisan-me-polonio
δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος…

Leave a Reply