Μουντιάλ Γερμανία Βραζιλία ΕΠΙΠΛΑ Το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στο 27ο δευτερόλεπτο «καθάρισε» το Καζακστάν

ΕΠΙΠΛΑ Μόλις 27 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να σκοράρει και να χαρίσει στη Σουηδία ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ τη νίκη με siarras.gr σκορ 1-0 μέσα στο Καζακστάν σε ματς για τον επιπλα βολος 3ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014

…”

Το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στο 27ο δευτερόλεπτο «καθάρισε» το Καζακστάν ΕΠΙΠΛΑ

Μόλις 27 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να σκοράρει και να χαρίσει στη Σουηδία τη νίκη με σκορ 1-0 μέσα στο Καζακστάν σε ματς για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014Ουσιαστικά με τη σέντρα του αγώνα, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βγήκε μπροστά με την μπάλα στα πόδια και με ωραίο σουτ «άνοιξε» το σκορ και «τελείωσε» το παιχνίδι.

Με αυτήν τη νίκη οι Σουηδοί έφτασαν στους 17 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο του ομίλου Γερμανία, που όμως έχει και ματς λιγότερο και παραμένει το απόλυτο φαβορί για την απ’ ευθείας πρόκριση στη Βραζιλία

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΕΠΙΠΛΑ Απευθείας εκλογή του προέδρου της Κομισιόν ζητά ο Αυστριακός πρόεδρος

Ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή οι ψηφοφόροι και λιγότερη επιρροή οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων Υπέρ της απευθείας εκλογής του προέδρου της Κομισιόν από τους πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή στην διαδικασία οι ψηφοφόροι και λιγότερη οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, τάχθηκε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ.

Κατά την άποψη του κ. Φίσερ, κάθε «πολιτική οικογένεια» της ευρώπης πρέπει να ορίσει ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον επόμενο χρόνο, τον υποψήφιό της για το αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής.

Ο υποψήφιος της ομάδας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι εκείνος που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής, τόνισε ο κ. Φίσερ στο περιθώριο κοινής συνέντευξης Τύπου με τους προέδρους των τεσσάρων γερμανόφωνων χωρών τ ΓερμανίαΓερμανίας, Ελβετίας και Λίχτενσταιν) μετά τις συνομιλίες που είχαν στην αυστριακή πόλη Ίνσμπρουκ.

ΕΠΙΠΛΑ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/309464/to-gol-tou-ibraimovits-sto-27o-deuterolepto-katharise-to-kazakstan/

ΕΠΙΠΛΑ…

Leave a Reply