μετοχές μετοχές μετοχές ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Emily Scott: Η καυτή Αυστραλέζα ξαναχτυπά

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η Scott γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στην Αυστραλία και έγινε γνωστή από τις ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ συμμετοχές της σε διάφορα τηλεοπτικά ριάλιτι της χώρας της, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπως τα «Love Island», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Cirque de Celebrite», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Dancing with the Stars» και «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here»…”

Emily Scott: Η καυτή Αυστραλέζα ξαναχτυπά ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η Scott γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στην Αυστραλία και έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της σε διάφορα τηλεοπτικά ριάλιτι της χώρας της, όπως τα «Love Island», «Cirque de Celebrite», «Dancing with the Stars» και «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here»Στις σελίδες του αντρικού περιοδικού «FHM» της τουρκικής έκδοσης πόζαρε η καυτή Αυστραλέζα Emily Scott, η οποία είναι μοντέλο, DJ, μουσική παραγωγός και τηλεπερσόνα.

Η Scott γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στην Αυστραλία και έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της σε διάφορα τηλεοπτικά ριάλιτι της χώρας της, όπως τα «Love Island», «Cirque de Celebrite», «Dancing with the Stars» και «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here».

Η Scott, η οποία έχει ψηφιστεί από το περιοδικό «FHM» αρκετές φορές ως η πιο σέξι Αυστραλέζα αλλά και μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, έχει πει σε συνέντευξή της ότι οι Βρετανοί άντρες είναι πολύ καλύτεροι στο κρεβάτι από τους περισσότερους Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Δούκισσα Νομικού: Θα παρουσιάσει το DWTS;

Στον νέο κύκλο του Dancing With The Stars δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς δεν τις το επιτρέπουν οι θεατρικές της υποχρεώσεις. Τα σενάρια για το ποια θα την αντικαταστήσει στην παρουσίαση του show διαδέχονται το ένα το άλλο. Ποια θα πάρει τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο βραδινό show χορού;  Αν και τις προηγούμενες ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα της Φαίης Σκορδά, το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να έχει αλλάξει ρότα.

Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν πως η Δούκισσα Νομικού μοιάζει με τη Ζέτα Μακρυπούλια και οι δύο ξανθιές έχουν πολλά  κοινά στοιχεία. Ενώ η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία στο να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές, τα στελέχη του ANT1 θεωρούν πως μπορούν να την  «εκπαιδεύσουν» κατά κάποιο τρόπο.

Διαάστε περιοσσότερα στο www.peoplegreece.com

Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώΜε τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

source: http://www.protothema.gr/naked-city/article/325972/emily-scott-i-kauti-australeza-xanahtupa/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ…

Leave a Reply