μέλλον Τραπεζών μέλλον ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ανοίγει ο κύκλος για γενναίο “κούρεμα” στα καταναλωτικά δάνεια

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ χειροποιητα κοσμηματα ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Τι θα ζητάνε οι τράπεζες ειδη δωρων βολος ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ από τους δανειολήπτες…”

Ανοίγει ο κύκλος για γενναίο “κούρεμα” στα καταναλωτικά δάνεια ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τι θα ζητάνε οι τράπεζες από τους δανειολήπτεςΤο πόρισμα της αμερικανικής εταιρείας θα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ” χειροποιητα κοσμηματα οι τράπεζες πρέπει να αποφασίσουν περισσότερο κοσμηματα βολος χειροποιητα κοσμηματα βολος επιθετικές λύσεις όσον αφορά κοσμηματα βολος στα δάνεια τα οποία έχουν ειδη δωρων βολος καταγγελθεί και έχουν περιέλθει ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ σε οριστική καθυστέρηση”. Οι αποφάσεις θα ληφθούν σε κεντρικό επίπεδο σε συνεννόηση με την τράπεζα της Ελλάδος.

Πρακτικά, οι τράπεζες έχουν στα χαρτοφυλάκιά  τους «κακά» δάνεια πάνω από 30 δισ. ευρώ σε σύνολο 230 δισ. ευρώ τα οποία έχουν σταματήσει να αποπληρώνονται.  Επί της ουσίας, πρόκειται για καταναλωτικά, στεγαστικά και επιχειρηματικά  δάνεια.

Έτσι λοιπόν τώρα οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών καλούνται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά στο μέλλον των δανείων αυτών.  Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι τράπεζες θα μεταφέρουν τα δάνεια αυτά στις BadBanks που θα δημιουργηθούν προκειμένου να προχωρήσουν (όπως είναι οι σχετικές εισηγήσεις)  σε μικρά κουρέματα στα συνολικά ποσά.  

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώΜε τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: Οφθαλμαπάτη το πρωτογενές πλεόνασμα

«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τα οποία εμφανίζεται πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισεκ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ «με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής. Το Υπουργείο κερδίζει:

-683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις.

-800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ). Την ίδια στιγμή οι δαπάνες του ΠΔΕ, δηλαδή, οι δημόσιες επενδύσεις είναι μικρότερες κατά 1,3 δισεκ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, το Υπ. Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισεκ. ευρώ.

-2 δισεκ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, το Υπ. Οικονομικών «προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισεκ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών» ωστόσο, «στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ … δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων.» (σελ. 7, Μνημόνιο στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής)».

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.protothema.gr/economy/article/309938/anoigei-o-kuklos-gia-gennaio-kourema-sta-katanalotika-daneia-meta-to-porisma-tis-blackrock-ti-tha-zitane-oi-trapezes-apo-tous-daneioliptes/

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Leave a Reply