μέλλον μέλλον μέλλον ΜΕΙΚ ΑΠ «Είναι στο πλευρό μας ο Κίμι»

ΜΕΙΚ ΑΠ Σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους στην Lotus ο Ερίκ Μπουγιέ τόνισε πως ο Κίμι Ραϊκόνεν βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι……

«Είναι στο πλευρό μας ο Κίμι» ΜΕΙΚ ΑΠ Ο Ε. Μπουγιέ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους

Σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους στην Lotus ο Ερίκ Μπουγιέ τόνισε πως ο Κίμι Ραϊκόνεν βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, απιστια παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δήλωσε πως η απόφαση των αγωνοδικών, αλλά και το ατύχημα που είχε ο Φινλανδός πιλότος στην εκκίνηση του αγώνα ήταν άσχετα περιστατικά που δεν συνδέονται με την επιθυμία του Ραϊκόνεν να μην συμμετάσχει στον αγώνα, απιστια λόγω του οικονομικού θέματος που έχει με την ομάδα.

«Είναι με το μέρος μας. Η απόφαση των αγωνοδικών δεν έχει να κάνει με αυτόν και το ατύχημα που είχε στην πρώτη στροφή του αγώνα ήταν κάτι άλλο. Δεν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι άλλο. Ο Κίμι είναι ανταγωνιστής και θα συνεχίσει να πιέζει», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Όπως κάθε εταιρία χρειαζόμαστε ισορροπία. Χρειαζόμαστε σταθερότητα για το μέλλον. Το μόνο στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε είναι να έχουμε καλό μονοθέσιο και καλούς πιλότους. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από άλλους παράγοντες, αλλά η αποστολή μας είναι μια, δηλαδή οι αγώνες».

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΕΙΚ ΑΠ Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις σε ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ

Οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις και πετσόκομμα μισθών, αναφέρει ο Περισσός  Τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως παρά τις διαφορές τους, τα σενάρια αυτά οδηγούν σε συρρίκνωση, απιστια μαζικές απολύσεις, πετσόκομμα μισθών και προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

«Η αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση χρειάζεται να συμβάλλει στον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που θα μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων αυτών των βιομηχανιών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», απιστια τονίζει το ΚΚΕ.Πάπας: «Ας ανοίξουμε τα κλειστά μοναστήρια για τους πρόσφυγες»

«Τα μοναστήρια θα έπρεπε να υπηρετούν τη σάρκα του Χριστού και οι πρόσφυγες είναι η σάρκα του Χριστού», είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.Χωρίς άνδρες ασφαλείας, κατέβηκε από το αμάξι και έφτασε στο κέντρο Αστάλι για τους πρόσφυγες στη Ρώμη. Ο Πάπας Φραγκίσκος αιφνιδίασε ακόμα και τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κέντρο υποδοχής προσφύγων. Πλησίασε μία ομάδα τριάντα ανδρών περίπου που προέρχονταν από την Αφρική, τους χαιρέτησε, τους αγκάλιασε και τους φίλησε πριν μπει στο κτίριο. Στη συνέχεια, χαιρέτησε έναν έναν όσους είχαν αντιληφθεί την παρουσία του.

Ο προσιτός ποντίφικας που σχεδόν καθημερινά δείχνει δείγματα ταπεινότητας, διατηρώντας στενή επαφή, ακόμα και προσωπική, απιστια με τους πιστούς, δήλωσε πως τα κλειστά μοναστήρια πρέπει να ανοίξουν για να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες.

«Τα μοναστήρια θα έπρεπε να υπηρετούν την σάρκα του Χριστού και οι πρόσφυγες είναι η σάρκα του Χριστού», είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.

Στο προσωπικό του κέντρου Αστάλι ο ποντίφικας είπε ότι είναι απαραίτητο να δείξουν ότι με τη ζεστή υποδοχή μπορεί να ανοίξει ένα παράθυρο στο μέλλον και «εφόσον ανοίξει το παράθυρο, μπορεί να ανοίξει μία πόρτα και έτσι μπορεί να υπάρξει μέλλον» για τους ανθρώπους που βρίσκουν καταφύγιο σε άλλη χώρα.

Είναι όμορφο, απιστια τόνισε ο ποντίφικας, να συνεργάζονται όλοι μαζί, πρόσφυγες, απιστια χριστιανοί, άθρησκοι, αλλόθρησκοι, απιστια γιατί όπως είπε «όλοι ενωμένοι εργάζονται για το κοινό καλό».

 

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/604905/einai-sto-pleuro-mas-o-kimi/

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply