μέλλον ΑΕΚ ΑΕΚ Η ΑΘΗΝΑ Αναλαμβάνει ο «Τίγρης» για μεταγραφές

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ Η ΑΕΚ κυνηγάει παίκτες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ που θα μπορούν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ να τη βοηθήσουν και στη Σούπερ Λιγκ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αναλάβει τις επαφές ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ για τις πιο δύσκολες υποθέσεις…”

Αναλαμβάνει ο «Τίγρης» για μεταγραφές Η ΑΘΗΝΑ

Η ΑΕΚ κυνηγάει παίκτες που θα μπορούν να τη βοηθήσουν και στη Σούπερ Λιγκ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αναλάβει τις επαφές για τις πιο δύσκολες υποθέσεις

Η Ένωση ήδη έχει αρχίσει να κοιτάει στο… μέλλον, προσπαθώντας να κλείσει παίκτες που αφενός θα την ανεβάσουν κατακόρυφα επίπεδο αυτή τη στιγμή κι αφετέρου θα είναι σε θέση να σταθούν ακόμα και στη Σούπερ Λιγκ, όταν θα έχει επιστρέψει η ομάδα σε δύο σεζόν.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Χουάν Κάλα, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε αρκετά καλό σημείο, σύμφωνα με τη «Sportay». O πρώην άσος του Δικεφάλου ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο βρίσκονται συζητούν οι ιθύνοντες των μεταγραφικών υποθέσεων, αφού υπάρχουν κι άλλοι στο… κάδρο για την ΑΕΚ, πιθανώς και πιο «βαριά» ονόματα από τον Ισπανό.

Τις επαφές αυτές ωστόσο θα τις χειριστεί ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάτι μάλιστα που έχει ήδη συμβεί με ορισμένες περιπτώσεις, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για το πολυπόθητο ναι, χάριν στη σιγουριά που βγάζει ο «Τίγρης». Αυτό ωστόσο γίνεται μόνο με τις πιο δύσκολες υποθέσεις, που απαιτούν και… ειδικούς χειρισμούς.

Πηγή: gazzetta.gr

Η ΑΘΗΝΑ Η ΑΘΗΝΑ Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις σε ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ

Οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις και πετσόκομμα μισθών, αναφέρει ο Περισσός 

Τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως παρά τις διαφορές τους, τα σενάρια αυτά οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις, πετσόκομμα μισθών και προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

«Η αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση χρειάζεται να συμβάλλει στον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που θα μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων αυτών των βιομηχανιών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», τονίζει το ΚΚΕ. Η ΑΘΗΝΑ Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις

Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».

Η ΑΘΗΝΑ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/324947/analamvanei-o-tigris-gia-metagrafes/
Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ

Leave a Reply