Λονδίνο Λονδίνο Λονδίνο ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η ακριβότερη… τουαλέτα στον κόσμο

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βγαίνει αύριο σε δημοπρασία με ηλιακοι θερμοσιφωνες compact τιμες αρχική τιμή ηλιακός θερμοσίφωνας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ηλιακοι βαση ηλιακου θερμοσιφωνα ηλιακοι θερμοσιφωνες κατασκευη ηλιακου θερμοσιφωνα χαλκου θερμοσιφωνεσ κατασκευη ηλιακου θερμοσιφωνα μαλτεζοσ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ τις 150.000 λίρες!…”

Η ακριβότερη… τουαλέτα στον κόσμο ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Βγαίνει αύριο σε δημοπρασία με αρχική τιμή τις 150.000 λίρες!Για δωμάτια με θέα γνωρίζουμε. Όπως και για ” ηλιακοι θερμοσιφωνες επιδοτηση μοναδικές επενδυτικές συνδεση ηλιακου θερμοσιφωνα συνδεση ηλιακου θερμοσιφωνα ευκαιρίες σε ακίνητα”. Γνωρίζουμε επίσης πως η αγορά ακινήτων στη Βρετανία και δη στο Λονδίνο είναι μια από τις ακριβότερες παγκοσμίως.

Όλα όμως έχουν ένα όριο. Το οποίο αναμένεται να ξεπεραστεί αύριο, όταν το μεσιτικό γραφείο Allsop θα βγάλει σε δημοπρασία μια… τουαλέτα, ή σωστότερα, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο σχετικό φυλ Λάδιο, “έναν αποθηκευτικό χώρο με λεκάνη τουαλέτας και νιπτήρα”. Αυτή θα είναι και η μακράν ακριβότερη τουλέτα στη Βρετανία αν όχι στον κόσμο, καθώς η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίστηκε στις 150.000 λίρες!

Με το ποσό αυτό μπορεί κανείς να αγοράσει ένα νεόδμητο διαμέρισμα τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων στις περισσότερες βρετανικές πόλεις, ή ακόμα κι ένα εξοχικό με πισίνα στην ισπανική Costa del Sol. Με τη διαφορά πως όλα αυτά τα ακίνητα δεν βρίσκονται στη διεύθυνση όπου ‘στεγάζεται’ η περί ης ο λόγος τουαλέτα: στην Kensington High Street του δυτικού Λονδίνου, στον ακριβότερο δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσας, εκεί όπου έχουν αγοράσει πολυτελή ακίνητα Ρώσοι και Άραβες Κροίσοι…

Οι μεσίτες που διαχειρίζονται το… ακίνητο τονίζουν πως αυτό μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικός χώρος, αφού οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μετατρέψουν την… “πολύτιμη” WC που θα αγοράσουν σε ένα μικροσκοπικό γραφείο. Κάτι που αυτομάτως θα τους δώσει τη δυνατότητα να μεταφέρουν την έδρα τους στην πιο ακριβή περιοχή της χώρας.

Μέχρι τότε πάντως κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως όλος αυτός ο ντόρος γίνεται για μια τουαλέτα, στο μεσοπάτωμα ενός επαγγελματικού κτιρίου ηλικίας πολλών δεκάδων ετών…

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώΜε τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Δείτε τα δέκα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου σε φωτογραφίες

Από το Χάρβαρντ μέχρι το Κέιμπριτζ, τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα βγάζουν πλανητάρχες Η Εφημερίδα The Independent, στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα, παρουσιάζει σε φωτογραφίες τα είκοσι καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου σε φωτογραφίες. Στην κορυφή βρίσκεται το Ινστιτούτο τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, ακολουθεί το Χάρβαρντ και στην τρίτη θέση το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

Massachusetts Institute of Technology: Πρόκειται για το τμήμα της ιδιωτικής έρευνας του πανεπιστημίου του  Κέιμπριτζ στη Μασαχουσέτη με έμφαση στην επιστήμη, τη μηχανική, την τεχνολογική εκπαίδευση και την έρευνα. Ιδρύθηκε το 1861.

Harvard University: Το περίφημο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το πιο παλιό στις ΗΠΑ, καθώς φτιάχτηκε το 1636. Από εκεί έχουν αποφοιτήσει οκτώ πρόεδροι της χώρας και 62 δισεκατομμυριούχοι.

Cambridge University: Πρόκειται για το πρώτο σε κατάταξη πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο ιδρύθηκε το 1209.

University College London: Το γνωστό και ως UCL είναι το παλιότερο κολέγιο του Λονδίνου, ενώ ήταν και το πρώτο που απευθυνόταν σε μαθητές ανεξάρτητα από την εθνικότητα ή το φύλλο τους.

Imperial College London: Ιδρύθηκε το 1907 και ειδικεύεται στον τομέα της επιστήμης, της μηχανικής, της ιατρικής και των επιχειρήσεων.

Ox Ford University: Το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του αγγλόφωνου κόσμου, το οποίο έχει μεταφέρει στο τώρα σημαντικά στοιχεία της διδασκαλίας του 20ου αιώνα, καθώς ιδρύθηκε το 1096.

Stan Ford University: Με έδρα την Καλιφόρνια, ιδρύθηκε το 1891 και πήρε το όνομά του από το γιο του μεγιστάνα του σιδηροδρόμου Leland Stan Ford, ο οποίος δήλωσε ότι «τα παιδιά της Καλιφόρνια πρέπει να είναι τα παιδιά μας», μετά το θάνατό του από τύφο.

Yale University: Ιδρύθηκε το 1701 στο New Haven του Κονέκτικατ και έχει περίπου 5.300 προπτυχιακούς και 6.100 πτυχιούχους φοιτητές και επαγγελματίες. Από εκεί αποφοίτησαν πέντε πρόεδροι των ΗΠΑ.

Chicago University: Το πανεπιστήμιο του Σικάγου είναι το μεγαλύτερο και το πιο αξιόλογο στον χώρο των ΜΜΕ.

California Institute of Technology: Βρίσκεται στην Πασαντίνα, ιδρύθηκε το 1891 και δίνει μεγάλη έμφαση στην επιστήμη και την τεχνολογία.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/324213/i-akrivoteri-toualeta-ston-kosmo/

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply