Κύπρου Τόκιο Ελλάδα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites «Ένεση» 100 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ στην Κύπρο

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) συνέρχεται στις 18 Νοεμβρίου στο Λουξεμβούργο, κατασκευη eshop για να επικυρώσει……

«Ένεση» 100 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ στην Κύπρο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Θα διατεθούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) συνέρχεται στις 18 Νοεμβρίου στο Λουξεμβούργο, για να επικυρώσει κατ’ αρχήν απόφαση για έγκριση ποσού ύψους 100 εκατ. ευρώ, κατασκευη eshop το οποίο πρόκειται να διατεθεί προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου, ενώ θα χρησιμοποιείται και για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.

Ο πρόεδρος της ΕΤΕπ Βέρνερ Χόγιερ (Werner Hoyer) μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, κατασκευη eshop μετά από συνάντηση με τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, κατασκευη eshop τόνισε ότι το μέτρο αυτό είναι ένα έκτακτο μέτρο για να αναζωογονηθεί η χρηματοδότηση του εξωτερικού εμπορίου της χώρας. Σημείωσε ότι παρόμοιο πρόγραμμα εφαρμόστηκε πριν από πέντε μήνες στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Όπως αναφέρθηκε, κατασκευη eshop η Κύπρος θα πάρει ως πρώτη δόση τα 100 εκατ. σχεδόν αμέσως, κατασκευη eshop ή αρχές του νέου έτους. Εάν και εφόσον εγκριθεί από το ΔΣ της ΕΤΕπ θα υπογραφεί σχετική συμφωνία στις 15 Δεκεμβρίου.

Το κονδύλι θα διοχετευτεί στην κυπριακή αγορά τον ερχόμενο Μάρτιο.

Με το κονδύλι αυτό η κυπριακή κυβέρνηση θα δημιουργήσει ένα ταμείο επιχειρηματικότητας και θα παραχωρεί δάνεια προς τις τράπεζες, κατασκευη eshop οι οποίες θα δεσμεύονται να δίνουν επίσης δάνεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τα δάνεια αυτά θα παραχωρούνται με μειωμένο επιτόκιο και το ύψος θα καθορίζεται από τον υπουργό Οικονομικών.

Οι τράπεζες θα προσθέτουν ισόποσο ποσό (δηλαδή άλλα 100 εκατ.) το οποίο θα διοχετεύουν προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτό το ταμείο επιχειρηματικότητας που θα δημιουργηθεί θα χορηγεί και το ταμείο κατά της ανεργίας των νέων.

Υπογραμμίστηκε ότι η κατάσταση σήμερα για τη διακίνηση του εμπορίου είναι δύσκολη, καθώς είναι πολύ ακριβές οι εγγυητικές και με αυτόν το μηχανισμό ελπίζεται ότι θα διευκολυνθούν οι Κύπριοι συναλλασσόμενοι διεθνώς. Αυτός ο μηχανισμός θα εγγυηθεί ένα ποσό 150 εκατ. και θα μπορεί να αυξηθεί προς το τριπλάσιο.

Στις δηλώσεις του, κατασκευη eshop ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης τόνισε πως και τα δύο προγράμματα απευθύνονται στον ιδιωτικό τομέα και επανέλαβε την δεδηλωμένη πρόθεση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει κάθε χρηματοοικονομικό εργαλείο που προσφέρεται από την ΕΤΕπ, κατασκευη eshop προκειμένου να δώσει πηγές χρηματοδότησης στους τομείς όπου υπάρχει η μεγαλύτερη δυσκολία.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/606088/enesi-100-ekat-euro-apo-tin-etep-stin-kupro/

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply