Κύπρου παραγωγή υπουργός ΜΕΙΚ ΑΠ Συμφωνία Κύπρου-Λίβανου για συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου

ΜΕΙΚ ΑΠ Στην έναρξη συνομιλιών, χωρίς καθυστέρηση, για συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου, συμφώνησαν ο υπουργός Εμπορίου της Κύπρου……

Συμφωνία Κύπρου-Λίβανου για συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου ΜΕΙΚ ΑΠ Ανοίγει μια νέα εποχή στις σχέσεις των δύο χωρών

Στην έναρξη συνομιλιών, παρακολουθηση κινητου χωρίς καθυστέρηση, παρακολουθηση κινητου για συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου, παρακολουθηση κινητου συμφώνησαν ο υπουργός Εμπορίου της Κύπρου, παρακολουθηση κινητου Γιώργος Λακκοτρύπης και ο υπουργός Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Λιβάνου, παρακολουθηση κινητου Γκεμπράν Μπασίλ.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, μετά τη σημερινή συνάντησή τους, παρακολουθηση κινητου ο κ. Λακκοτρύπης δήλωσε ότι κατέληξαν σε συμφωνία για θέματα φυσικού αερίου και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, παρακολουθηση κινητου ενώ ο κ. Μπασίλ ανέφερε ότι ανοίγεται νέα εποχή στη συνεργασία Λιβάνου και Κύπρου στο θέμα υδρογονανθράκων και τόνισε ότι η χώρα του δεν πρόκειται να ξεχάσει, παρακολουθηση κινητου ποτέ, παρακολουθηση κινητου τη στήριξη που πρόσφερε η Κύπρος στους πολίτες της σε καλές και κακές στιγμές.

«Στο κοινό όραμα για συνεργασία περιλαμβάνονται θέματα νερού, παρακολουθηση κινητου φυσικού αερίου, παρακολουθηση κινητου μεταφορών ακόμα και παρ αγωγής κρασιού» σημείωσε ο κ. Μπασίλ και πρόσθεσε ότι προσφέρει τη γη, την τεχνογνωσία και την ευκαιρία εναλλακτικής επιλογής για μεταφορά του φυσικού αερίου. Επίσης, χαρακτήρισε θετική εξέλιξη τη δημιουργία τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου στην Κύπρο.

ΜΕΙΚ ΑΠ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΜΕΙΚ ΑΠ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/605961/sumfonia-kuprou-livanou-gia-sunergasia-se-themata-fusikou-aeriou-/

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply