κυκλοφορία κυκλοφορία Ταλαιπωρία ΜΕΙΚ ΑΠ Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας λόγω ανατροπής φορτηγού

απιστια ΜΕΙΚ ΑΠ Η τροχαία απιστια διέκοψε την κυκλοφορία στο ύψος του απιστια Αγίου απιστια Στεφάνου – Το φορτηγό μετέφερε καλώδια ηλεκτροδότησης που απιστια έπεσαν απιστια στο οδόστρωμα

…”

Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας λόγω ανατροπής φορτηγού ΜΕΙΚ ΑΠ

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ύψος του Αγίου Στεφάνου – Το φορτηγό μετέφερε καλώδια ηλεκτροδότησης που έπεσαν στο οδόστρωμα

Ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς που κινούνταν στο ρευμά εξόδου της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας καθώς λίγο μετά τις 20:15 η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ύψος του Αγίου Στεφάνου λόγω ανατ ροπής φορτηγού λίγο πριν τα διόδια των Αφιδνών.

Το φορτηγό μετέφερε καλώδια ηλεκτροδότησης τα οποία έπεσαν στο οδόστρωμα όταν συγκρούστηκε με κολώνα.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 21:00.

Σύμφωνα με την τροχαία ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του.

ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της ΙταλίαςΜετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

(this.uagent.search(“ipad”) > -1)

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/326104/ekleise-i-ethniki-odos-athinon-lamias-logo-anatropis-fortigou/

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply