Κρήτη ΟΑΚΑ Κρήτη ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – Sports – Επιστρέφει σπίτι του…

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, καλαθι πελλετ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, βοθροι απορροφητικοι Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Sports – Επιστρέφει σπίτι του… ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αφού ξενιτεύτηκε σε Κύπρο και Κρήτη για να εκτίσει την τιμωρία του, λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ ο Παναθηναϊκός επιστρέφει απόψε το ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο βράδυ στο… σπίτι του.

Οι "Πράσινοι" θα υποδεχτούν στις 21:30 (ΔΤ, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα Pam ESPorts.gr) την Λιέτουβους Ρίτα<a href="http://www.pam%20ESPESPorts.gr/268226/epistrefei-spiti-toy”>Περισσότερα στο pam ESPorts.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Φιγκερόα: “Να καταλήξουμε σε συμφωνία”

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία, ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσε από ιατρικές εξετάσεις και εάν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

“Από τη στιγμή που είμαι εδώ, ξυλοσομπεσ λεβητασ σημαίνει ότι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ αλλά και της ομάδας, ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ αλλά για αυτό ήρθα. Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, ηλιακός θερμοσίφωνας skroutz για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, skroutz ηλιακοί καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω”.

Διαβάστε ακόμη

Περιφρούρηση της Λεωφόρου ζήτησε ο Αλαφούζος

Με Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός στο κύπελλο

Κρήτη: Τέσσερα σχολεία δεν θα κάνουν αγιασμό λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν μέχρι και την τελευταία στιγμή για την κάλυψη των κενών προκειμένου όλες οι σχολικές μονάδες να κάνουν αγιασμό, τελικά τα δημοτικά σχολεία σε Καστρί και Γαύδο αλλά και τα νηπιαγωγεία σε Ροδοβάνι και Κάντανο στα Χανιά σήμερα δεν θα … πλημμυρίσουν από παιδικά χαμόγελαΤο πρώτο κουδούνι που θα σημάνει την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν θα χτυπήσει σήμερα σε τέσσερα σχολεία της Κρήτης. Πρόκειται για δύο δημοτικά σχολεία και δύο νηπιαγωγεία τα οποία δεν θα ανοίξουν λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν μέχρι και την τελευταία στιγμή για την κάλυψη των κενών προκειμένου όλες οι σχολικές μονάδες να κάνουν αγιασμό, τελικά τα δημοτικά σχολεία σε Καστρί και Γαύδο αλλά και τα νηπιαγωγεία σε Ροδοβάνι και Κάντανο στα Χανιά σήμερα δεν θα … πλημμυρίσουν από παιδικά χαμόγελα. Τα παιδιά αυτών των σχολείων θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και να πάρουν τα βιβλία τους καθώς τα κενά σε όλη την Κρήτη είναι πολλά και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα … μπαλώματα.

«Είναι μία από τις δυσκολότερες χρονιές», δηλώνει στο prismanews.gr ο περιφερειάρχης εκπαίδευσης στην Κρήτη Απόστολος Κλινάκης.

«Προβλήματα υπάρχουν και στις δύο βαθμίδες της εκπαίδευσης αλλά και στα ειδικά σχολεία. Οι πιστώσεις είναι περιορισμένες και με τη σχολική κοινότητα προσπαθούμε να βρούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα λύσεις», συμπληρώνει ο κ.Κλινάκης.

Παρά τις σημαντικές ελλείψεις, εκτιμάται ότι η ομαλή λειτουργία θα αποκατασταθεί στο τέλος του Σεπτέμβρη.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=277727&catID=6

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply