Κρήτη Λάρισα Θεσσαλονίκη ΔΙΑΖΥΓΙΟ Προνόμια σε κάθε αγορά σας με την DOCA club card

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Αποκτώντας την DOCA club card έχετε προνόμια σε κάθε αγορά σας από τα DOCA shops. Βγάλε και εσύ την κάρτα μέλους και απόλαυσε προνόμια……

Προνόμια σε κάθε αγορά σας με την DOCA club card ΔΙΑΖΥΓΙΟ Συλλογή πόντων με κάθε αγορά από τα DOCA shops

Αποκτώντας την DOCA club card έχετε προνόμια σε κάθε αγορά σας από τα DOCA shops. Βγάλε και εσύ την κάρτα μέλους και απόλαυσε προνόμια:

• Συλλογή πόντων με κάθε αγορά

• Άμεση εξαργύρωση πόντων (χωρίς ελάχιστο αριθμό πόντων)

• Εξαργύρωση πόντων χωρίς χρονικούς περιορισμούς

• Αποκλειστικές προσφορές

• Άμεση παραλαβή & ενεργοποίηση της κάρτας από την πρώτη αγορά

• Μηνιαίες κληρώσεις, με δώρα προϊό ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, <a href="http:/ Βόλο</a ΛάρισαΛάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Χαλκίδας καθώς επίσης και εδώ.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμίΑριστοτέλειου πανεπιστημίου<a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/617307/pronomia-se-kathe-agora-sas-me-tin-doca-club-card/
ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply