Κρήτη κυβέρνηση κυβέρνηση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Χωρίς μεγάλα προβλήματα η παρέλαση στο Ηράκλειο

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Μικροεντάσεις σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου……

Χωρίς μεγάλα προβλήματα η παρέλαση στο Ηράκλειο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Μικροεντάσεις κατά την κατάθεση στεφάνων

Μικροεντάσεις σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή παρέλαση για την εθνική επέ ΤΕΙο της 28ης Οκτωβρίου στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου η οποία εξελίχθηκε στη συνέχεια ομαλά.

Στον χώρο γύρω από την παρέλαση είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα αποκλείοντας την πρόσβαση των πολιτών τόσο στο μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη, όσο και στον χώρο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Εκπρόσωποι των αρχών αποδοκιμάστηκαν από ομάδα πολιτών κατά την κατάθεση στεφάνου, ενώ επιχείρησαν να πετάξουν μπουκάλια με νερό και καφέδες.

Μετά την κατάθεση ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υφ. Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου και οι τοπικές αρχές μετέβησαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου από την εξέδρα που είχε στηθεί παρακολούθησαν την παρέλαση κατά την διάρκεια της οποίας δεν σημειώθηκαν επεισόδια ενώ απέναντι από την εξέδρα είχαν αναρτηθεί πανό με αντικυβερνητικά και αντιτροικάνα συνθήματα.

Ακολούθως και μετά το τέλος της παρέλασης -και αφού οι εκπρόσωποι των αρχών είχαν αποχωρήσει από τον χώρο- πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρ τυρίας με πανό που ανέγραφαν “ΟΧΙ” και συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής από την ΕΛΜΕ, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τον Σύλλογο Σχολικών Φυλάκων, τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, τον Σύλλογο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης , γραφειο ντετεκτιβ αθηνα Ιδιωτικοί Ερευνητές Εξειδικευμένοι το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, τον Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του πανεπιστημίου Κρήτης ,εκπαιδευτικούς, μαθητές και άλλους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρέλαση στο Ηράκλειο είχε να γίνει από την περυσινή επέ ΤΕΙο της 28ης Οκτωβρίου αφού η παρέλαση για την εθνική επέ ΤΕΙο της 25ης Μαρτίου είχε ματαιωθεί μετά από τα επεισόδια και τις διαμαρ τυρίες που σημειώθηκαν τότε .

Στο μεταξύ χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε και στον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου η καθιερωμένη παρέλαση στην οποία την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Δεικτάκης.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, ιδιωτικοι ντετεκτιβ ιωαννινα αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, Γραφεία Ντετέκτιβ Κύπρο οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, ιδιωτικεσ ερευνεσ κοστοσ επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, κοστοσ παρακολουθησησ ντετεκτιβ το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ντετεκτιβ πειραιας ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/600941/horis-megala-provlimata-i-parelasi-sto-irakleio/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply