κοινωνία Πλάκα βία ΕΠΙΠΛΑ Ο Τσίπρας “λέει καμία βλακεία να περνά η ώρα”

ΕΠΙΠΛΑ Ειδήσεις, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ επικαιρότητα και τα τελευταία νέα επιπλα βολος της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

Ο Τσίπρας “λέει καμία βλακεία να περνά η ώρα”

ΕΠΙΠΛΑ

Αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των παρακολουθήσεων των τηλεφώνων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν μιλάμε για παρακολουθήσεις. Δεν είναι δυνατόν να το λέμε στην αρχή και μετά να το γυρνάμε στην πλάκα. Δεν μπορούμε να λέμε και καμιά βλακεία να περνά η ώρα, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κεδίκογλου, επισήμανε πως όλες οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στις παρακολουθήσεις, γύρω από την υπόθεση της ΧΑ, είναι «καθόλα νόμιμες», ενώ υπογράμμισε πως πρόκειται για ποινική και όχι πολιτική δίωξη.

«Είναι γεγονός πως η ελληνική κοινωνία αιφνιδιάστηκε από την είσοδο στη Βουλή μιας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έπαιζε με το δήθεν αντισυστημικό της χαρακτήρα. Πριν είχαμε άλλα κρούσματα βίας, κρούσματα εναντίον πολιτικών. Δεν τα εξισώνω, αλλά κάνω μια διαπίστωση. Η βία είχε διεισδύσει σε επικίνδυνο βαθμό μέσα στην κοινωνία. Ο κόσμος έλεγε “θα τους στείλουμε στη Βουλή για να δέρνουνε”. Επελέγη λοιπόν η τακτική να αντιμετωπιστεί με αμιγώς δικαστικό τρόπο και να βγεί ο πολιτικός μανδύας απ’ αυτή την εγκληματική οργάνωση. Να δείξουμε στον κόσμο τι εστί ΧΑ».

Απαντώντας στις επικρίσεις για καθυστερημένη αντίδραση στις πράξεις βίας της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε ότι έπρεπε να υπάρξει συνδυασμός όλων των υποθέσεων διότι «εδώ υπήρξε απόπειρα κατάλυσης πολιτεύματος και δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί από μία και μόνο πράξη. Οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη, απλώς η δολοφονία του Φύσσα ενήργησε ως καταλύτης για την επιτάχυνση των διαδικασιών».

Σε ότι αφορά τη διακοπή της χρηματοδότησης της ΧΑ, εκτίμησε πως θα βρεθεί μια κοινή γραμμή από όλα τα κόμματα, αλλά, όπως σημείωσε, θεωρεί ακατανόητο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αρνητικός. Αυτό που συζητείται, τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, είναι να υπάρξει αναστολή της χρηματοδότησης έως ότου ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα.

 

ΕΠΙΠΛΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΕΠΙΠΛΑ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να ΕΠΙΠΛΑ το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΒΟΛΟΣ παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΒΟΛΟΣ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΕΠΙΠΛΑ

source: http://www.nooz.gr/greece/o-tsipras-leei-kamia-vlakeia-na-perna-i-ora
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΒΟΛΟΣ

Leave a Reply