Κιλκίς Κιλκίς Κιλκίς ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Βαριές κατηγορίες για πρώην διευθυντή του τελωνείου Ευζώνων

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ πράσινα δάπεδα ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Αντιμέτωπος με βαριές επενδυση τοιχου κατηγορίες είναι πρώην διευθυντής του τελωνείου Ευζώνων, πανελ πετρασ ο οποίος φέρεται ότι κάλυπτε πλακακια πετρα πετρα πετρα τοιχου τοιχου Έλληνα οδηγό φορτηγού, πλακακια εξωτερικου χωρου στοκ που διακινούσε λαθρ…”

Βαριές κατηγορίες για πρώην διευθυντή του τελωνείου Ευζώνων ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

Σε βάρος του πρώην διευθυντή, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί, ασκήθηκε Ποινική δίωξη από την εισαγγελία Κιλκίς για κατάχρηση εξουσίας και για πράξεις συνέργειας σε λαθρεμπορία.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και σε υπάλληλο του συγκεκριμένου τελωνείου, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με τον συγκεκριμένο οδηγό.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%BD%CF%8C%CF%82_(%CF%86%CF%85%CF%84% ΑστυνομίαΑστυνομίας για την πάταξη του λαθρεμπορίου στο Κιλκίς και στα Τρίκαλα

πληροφορίες για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς είχαν οι αστυνομικοί του τμήματος Γουμένισσας, που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι δυο υπόπτων στην περιοχή του Αγίου Πέτρου αλλά δεν βρήκαν τις ποσότητες που περίμεναν παρά μόνο 67 πακέτα.

Έτσι κι αλλιώς, όμως, οι δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 51 χρόνων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με την κατηγορία της λαθρεμπορίας. Τα δια φόρων μαρκών πακέτα που κατασχέθηκαν στο σπίτι τους θα σταλούν στο τελωνείο Ευζώνων για τον καταλογισμό των διαφυγόντων επιβαρύνσεων και δασμών από το Ελληνικό Δημόσιο.

*** Μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Αλβανοί ηλικίας 38 και 53 χρόνων στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού <a href="http://el.wikipedia.org/wiki ΚαρδίτσαΚαρδίτσας, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ τρεις συσκευασίες καπνού βάρους 500 γραμμαρίων η καθεμία χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς του λαθραίου καπνού και οι επιβάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Πιθανή παράταση του σχολικού έτους στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη

Η απάντηση του υπουργείου Παιδείας στους καταληψίες μαθητές

Με παράταση του σχολικού έτους σε όσα σχολεία τελούν υπό κατάληψη για περισσότερο από τρεις ημέρες, προσανατολίζεται να απαντήσει το υπουργείο Παιδείας στους καταληψίες μαθητές.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αρμόδιος υπουργός, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να επεξεργαστούν σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο θα ορίζει ότι «στα σχολεία που γίνεται κατάληψη πάνω από τρεις ημέρες θα παρατείνεται αντίστοιχα το διδακτικό έτος».

«Στόχος του υπουργείου είναι να αναπληρώσουν οι μαθητές τις ώρες που έχουν χάσει, ώστε να μην αναγκάζονται να καταφεύγουν στην παραπαιδεία» τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ στέλεχος του υπουργείου Παιδείας, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, καθώς το Προεδρικό Διάταγμα βρίσκεται ακόμη στη φάση της επεξεργασίας.

Σύμφωνα με στοιχεία των περιφερειακών διευθύνσεων, υπό κατάληψη βρίσκεται το 10% με 15% πανελλαδικά. Τα υπό κατάληψη σχολεία στην <a href="https: ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης 40. Επίσης, καταλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί σε σχολεία των νομών Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Μαγνησίας, Πέλλας, Κιλκίς, Ρεθύμνου κ.α.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/364385/varies-katigories-gia-proin-dieythynti-toy-teloneioy-eyzonon

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply