κατάληψη κατάληψη κατάληψη ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Να σταματήσει η κατάληψη της Φιλοσοφικής ζητά η Σύγκλητος του ΑΠΘ

Πλάκες Καρύστου – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000058.%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82.html. ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Αγώνας δρόμου για να βρουν το «ρυθμό» τους τα Πανεπιστήμια…”

Να σταματήσει η κατάληψη της Φιλοσοφικής ζητά η Σύγκλητος του ΑΠΘ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Αγώνας δρόμου για να βρουν το «ρυθμό» τους τα Πανεπιστήμια

Να σταματήσει άμεσα η κατάληψη της Φιλοσοφικής Σχολής από φοιτητές του τμήματος Φιλολογίας ζητά με ομόφωνο ψήφισμά της η Σύγκλητος του ΑΠΘ και καλεί «όλους τους φοιτητές, τους καθηγητές και τους εργαζόμενους να προσέλθουν σήμερα στις 9 το πρωί, στο νέο κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής, προκειμένου αυτή να επαναλειτουργήσει».

Η Σύγκλητος καταδικάζει «την προσπάθεια παρεμπόδισης της λειτουργίας μιας σχολής για οποιοδήποτε λόγο και με οποιαδήποτε αφορμή» και υπογραμμίζει την παρεμπόδιση του εκπαιδευτικού έργου στα οκτώ τμήματα της σχολής «λίγες μέρες πριν από τη λήξη του εξαμήνου» με τον κίνδυνο «ορισμένα από αυτά να θεωρηθούν μη διδαχθέντα και να μην εξεταστούν».

Σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η διαδικασία αξιολόγησης των σχολών και των τμημάτων «που έχει αρχίσει, προχωρεί και ολοκληρώνεται» στο ΑΠΘ -και είναι η αφορμή της κατάληψης – βελτιώνει «την ποιότητα των σπουδών».

Από την πλευρά του ο σύλλογος φοιτητών του τμήματος Φιλολογίας, που αποφάσισε την κατάληψη της σχολής κατά τις ημέρες της εξωτερικής αξιολόγησης από τις 17 ως τις 22 Δεκεμβρίου, με σκοπό το μπλοκάρισμα της διαδικασίας, υποστηρίζει με ανακοίνωση του ότι η αξιολόγηση «είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις ροές χρηματοδότησης των ιδρυμάτων» και θα έχει αρνητικές επιπτώσεις και καταγγέλλει την κοσμητεία και τη Σύγκλητο για την «υπονόμευση» της απόφασης του.

Πηγή: Seleo.gr

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ξεκίνησε η πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε live από το protothema.gr την πορεία – Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Ομόνοια – Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή και από τον ΣΥΡΙΖΑ – Στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ

var uagent = navigator.userAgent<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone“)>-1) Πάτρα: πλακες καρυστου Κατάληψη αντιεξουσιαστών σε ραδιοφωνικό σταθμό

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις και διαμαρ τυρίας για την εκκένωση του παραρτήματος, του χώρου στο ΤΕΙ και του Μαραγκοπούλειου

Κατάληψη στον Πατρινό ραδιοφωνικό σταθμό Mojo Radio, πετρα τιμες σε ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις και διαμαρ τυρίας για την εκκένωση του παραρτήματος, πετρες καρυστου του χώρου στο ΤΕΙ και του Μαραγκοπούλειου, Πρέκια πραγματοποίησαν σήμερα οι αντιεξουσιαστές.

Παράλληλα με την μετάδοση των αιτημάτων τους μέσα από τα ερτζιανά, πετρες καρυστου τιμες μοίραζαν στους περαστικούς στην είσοδο του ραδιοφώνου στην οδό Κορίνθου ενημερωτικά φυλ Λάδια.  

Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη  στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως συγκέντρωση – μικροφωνική αλληλεγγύης στις καταλήψεις, πετρες  ενάντια στην Κρατική Καταστολή των κοινωνικών χώρων Αγώνα. αλληλεγγύη στις Καταλήψεις Παραρτήματος – Μαραγκοπουλείου – Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΤΕΙ Πάτρας – Βαλβείου – Αντιβίωσης – Ορφανατροφείου.

Πηγή thebest.gr

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: Πλάκες Καρύστου http://www.protothema.gr/greece/article/338173/na-stamatisei-i-katalipsi-tis-filosofikis-zita-i-suglitos-tou-apth-/
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply