καρδιά κινητήρας κινητήρας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Η McLaren P1 στην πίστα Nurburgring

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ο γύρος της μοναδικής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εκπληκτικής, φανταστικής P1 στη διαβόητη πίστα Nurburgring-Nordschleife, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε χρόνο κάτω των 7 λεπτών, ακούγεται σαν βόμβο εξαγριωμένης θεότητας!…

Η McLaren P1 στην πίστα Nurburgring ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Όλοι οι μηχανικοί ήχοι μαζεμένοι σε ένα μοντέλο – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Ο γύρος της μοναδικής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εκπληκτικής, φανταστικής P1 στη διαβόητη πίστα Nurburgring-Nordschleife, σε χρόνο κάτω των 7 λεπτών, ακούγεται σαν βόμβο εξαγριωμένης θεότητας!

Θα νομίζετε φυσικά ότι υπερβάλλουμε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλά μόνο έτσι δεν είναι.

Η McLaren λοιπόν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που είχε υποσχεθεί γύρο στη Nurburgring κάτω από 7 λεπτά, κράτησε τον λόγο της, παρά το γεγονός ότι ο επίσημος χρόνος και το ολοκληρωμένο υλικό δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Θα πρέπει λοιπόν να πιστέψουμε τον λόγο των βρετανών gentlemen, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ και γιατί όχι άλλωστε;

Πέρα από βαρετές λεπτομέρειες ωστόσο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το βίντεο παραείναι χορταστικό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κι αυτό γιατί η P1 ακούγεται όπως τίποτα άλλο με μηχανοκίνητη καρδιά! Όλοι οι μηχανικοί ήχοι μαζεμένοι σε ένα μοντέλο δηλαδή, που κάνουν τη διαστημική McLaren να μη δείχνει μόνο σαν να ήρθε από το μέλλον, αλλά να ακούγεται κιόλας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο V κινητήρακινητήρας αποδίδουν 903 αλογάκια, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε αν δυναμώσετε τον ήχο και καθίσετε αναπαυτικά, αφήνοντας τη μηχανοκίνητη μαγεία να σας κατακλύσει…

<iframe width="640" height="360" frameborder="0" src="http://www.newsbeast.gr//www. YouTube.com/embed/E9IWiTpWeiM”>

<iframe width="640" height="360" frameborder="0" src="http://www.newsbeast.gr//www. YouTube.com/embed/Z2CHtZZFTDY”>

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο

Η Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.

Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.

Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα, της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».

Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».

Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/617710/i-mclaren-p1-stin-pista-nurburgring-/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply