Καλαμάτα Καλαμάτα Καλαμάτα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Πέρασαν τον γάιδαρο για… αγριογούρουνο!

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Την τακτική ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ του «πυροβολώ  ό,τι κινείται» ακολουθούν οι λαθροκυνηγοί που δρουν στην Καλαμάτα και ήταν αναπόφευκτο να την «πληρώσει» κάποιος αθώος. Στη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ συγκεκριμένη περίπτωση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θύμα τους έπεσε ένα ανυποψίαστος… γαϊδαράκος…”

Πέρασαν τον γάιδαρο για… αγριογούρουνο! ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Την τακτική του «πυροβολώ  ό,τι κινείται» ακολουθούν οι λαθροκυνηγοί που δρουν στην Καλαμάτα και ήταν αναπόφευκτο να την «πληρώσει» κάποιος αθώος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θύμα τους έπεσε ένα ανυποψίαστος… γαϊδαράκοςΟι άγνωστοι δράστες είχαν  βρεθεί να κυνηγούν παράνομα μέσα σε ένα κτήμα στην περιοχή Σταματινού, αναζητώντας θηράματα μέσα στο σκοτάδι της νύχτας. Όταν διέκριναν μια κίνηση κάτω από ένα δέντρο, πίστεψαν ότι ήταν αγριογούρουνο και πυροβόλησαν χωρίς δισταγμό. Όμως, το πονεμένο γκάρισμα του άτυχου τετράποδου τους έκανε να αντιληφθούν τη γκάφα τους και να το βάλουν στα πόδια!

Ο άτυχος γάιδαρος υπέκυψε στα τραύματά του από τα χοντρά σκάγια… Ο θάνατός του προκάλεσε την οργή του ιδιοκτήτη του που κατήγγειλε το γεγονός στη Θηροφυλακή και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καλαμάτας που αναζητούν τους αδίστακτους δράστες.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Προκαταρκτική έρευνα για τα έκτροπα στον Μελιγαλά

Ο εισαγγελέας ζητάει από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας να πραγματοποιήσει έρευνα στο οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με τα έκτροπα που σημειώθηκαν στην ΠηγάδαΚατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας Δημήτρης Σταύρου, για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στοn Μελιγαλά Μεσσηνίας από τη Χρυσή Αυγή κατά το μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας.

Ο εισαγγελέας έσ ΤΕΙλε τη δικογραφία την Τρίτη στην Αστυνομία και ζητάει από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας να πραγματοποιήσει έρευνα στο οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με τα έκτροπα που σημειώθηκαν στην Πηγάδα, να λάβει καταθέσεις και να αναζητήσει τους πρωταίτιους διερευνώντας αν τελέστηκαν αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα και παράλληλα να ερευνηθεί αν κάποιος επιθυμεί να ασκήσει Ποινική δίωξη, για τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής, που διώκονται κατ’ έγκληση.

Προκαταρκτική έρευνα για τα επεισόδια στον Μελιγαλά

Ο εισαγγελέας ζητεί από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας να πραγματοποιήσει έρευνα στο οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυοΚατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας Δημήτρης Σταύρου, για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στον Μελιγαλά Μεσσηνίας από τη Χρυσή Αυγή κατά το μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας.

Ο εισαγγελέας έσ ΤΕΙλε την Τρίτη τη δικογραφία στην Αστυνομία και ζητεί από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας να πραγματοποιήσει έρευνα στο οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τα έκτροπα που σημειώθηκαν.

Ζητεί, επίσης, από την Αστυνομία να λάβει καταθέσεις και να αναζητήσει τους πρωταίτιους, διερευνώντας αν τελέστηκαν αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα και παράλληλα να ερευνηθεί αν κάποιος επιθυμεί να ασκήσει Ποινική δίωξη, για τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής, που διώκονται κατ’ έγκληση.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/325914/perasan-ton-gaidaro-gia-agriogourouno/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ…

Leave a Reply