Ιταλία σύγκρουση τρένο ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Δύο νεκροί από σύγκρουση ασθενοφόρου με τρένο

πετρα καρυστου τοποθετηση – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000025..html&Page=5. ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ένα ασθενοφόρο συγκρούστηκε με τρένο στο Μπέργκαμο της Ιταλίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο άτομα και ένα……

Δύο νεκροί από σύγκρουση ασθενοφόρου με τρένο ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ο οδηγός του ασθενοφόρου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα ασθενοφόρο συγκρούστηκε με τρένο στο Μπέργκαμο της Ιταλίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο άτομα και ένα τρίτο να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τα θύματα της σφοδρής σύγκρουσης είναι ένας 79χρονος και ο 49χρονος γιος του, που τον συνόδευε στο νοσοκομείο, πετρα εξωτερικου χωρου τιμες ενώ τραυματίας είναι ο οδηγός του ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι μπάρες στην σιδηροδρομική γραμμή σηκώθηκαν πριν περάσει το τρένο, στο οποίο επέβαιναν είκοσι άτομα από τα οποία δεν τραυματίστηκε κανείς.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, πατηματα κηπου σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, σκαπιτσαριστη πετρα τιμη η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, πετρα καβαλας κομμενη τιμη το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, πετρα αλβανιας πλυμενη τιμη «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/605499/duo-nekroi-apo-sugrousi-asthenoforou-me-treno/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply