Ιταλία Ιταλία Ιταλία ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Νέο αρνητικό ρεκόρ στην Ιταλία στις χορηγήσεις δανείων προς τις επιχειρήσεις

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, https://spyro.com.gr/. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε τον Οκτώβριο στην Ιταλία στις χορηγήσεις δανείων προς τις επιχειρήσεις….

Νέο αρνητικό ρεκόρ στην Ιταλία στις χορηγήσεις δανείων προς τις επιχειρήσεις ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Σημείωσαν μείωση 4,9% τον Οκτώβριο

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε τον Οκτώβριο στην Ιταλία στις χορηγήσεις δανείων προς τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της τράπεζας της Ιταλίας, τον Οκτώβριο οι χορηγήσεις δανείων προς τις επιχειρήσεις της χώρας μειώθηκε κατά 4,9%.

«Πρόκειται για την μεγαλύτερη ιστορική κάμψη στις μέχρι τώρα μετρήσεις», αναφέρει η τράπεζα της Ιταλίας.

Όσον αφορά τα δάνεια προς τα νοικοκυριά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η μείωση ήταν πιο περιορισμένη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ φθάνοντας το 1,3%.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές η ανάκαμψη της χώρας –η οποία κατά με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα– θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αύξηση της χορήγησης δανείων προς Ιταλούς επιχειρηματίες και εμπόρους, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ οι οποίοι δυσκολεύονται όλο και περισσότερο, όλο και συχνότερα, να είναι συνεπείς στις διάφορες υποχρεώσεις τους και ιδίως τις φορολογικές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Beyonce: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Δείτε τον άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι 160 ετών!

Ισχυρίζεται ότι θυμάται γεγονότα του 1895

Οποιοσδήποτε βλέπει τον Dhaqabo Ebba, αγρότη από την Αθιοπία, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για έναν πολύ ηλικιωμένο κύριο. Σίγουρα όμως όλοι θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα αν τον ακούσουν να ισχυρίζεται ότι είναι… 160 ετών!

Ο Ebba προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την ηλικία του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ωστόσο δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης ή κάποιο άλλο αποδεικτικό στοιχείο για να στηρίξει τον ισχυρισμό του.

Ο Ebba μίλησε για την ηλικία του σε τοπικό δίκτυο της πατρίδας του, ενώ κατάφερε να εντυπωσιάσει τον ρεπόρτερ που του έπαιρνε συνέντευξη με τις γνώσεις του για την ιστορία της Αιθιοπίας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ οι οποίες πήγαιναν πάνω από έναν αιώνα πίσω.

Θυμόταν μάλιστα με λεπτομέρειες γεγονότα του 1895, τότε που η Ιταλία εισέβαλε στην Αιθιοπία.

Αν πάντως ο Ebba καταφέρει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει καταγραφεί ποτέ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/618613/neo-arnitiko-rekor-stin-italia-stis-horigiseis-daneion-pros-tis-epiheiriseis/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply