ιστοσελίδα Παναθηναϊκού ΟΣΕ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΟ: Προπόνηση παρουσία φιλάθλων

ΗΛΙΑΚΟΙ εγκατασταση ηλιακου θερμοσιφωνα ηλιακοί θερμοσίφωνες ηλιακοι θερμοσιφωνεσ μαλτεζοσ τιμεσ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ εγκατασταση ηλιακου ΗΛΙΑΚΑ επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Μήνυμα Αλαφούζου προς ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο τους οπαδούς για κόσμια συνδεση ηλιακου θερμοσιφωνα συμπεριφορά χωρίς ακρότητες στο ντέρμπι…”

ΠΑΟ: Προπόνηση παρουσία φιλάθλων ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μήνυμα Αλαφούζου προς τους οπαδούς για κόσμια συμπεριφορά χωρίς ακρότητες στο ντέρμπι

Ανοιχτή στους φιλάθλους θα είναι η προπόνηση του Παναθηναϊκού που ορίστηκε για τις 18:00 το απόγευμα. Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες θα πάρουν μία γεύση από την ατμόσφαιρα του ντέρμπι που θα διεξαχθεί παρουσία μόνο των φιλάθλων των πρασίνων.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκούς Γιάννης Αλαφούζος μέσω της ιστοσελίδας gazzetta.gr έσ ΤΕΙλε μήνυμα για κόσμια συμπεριφορά χωρίς ακρότητες στο ντέρμπι. «Εύχομαι στο ντέρμπι να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες κάθε Παναθηναϊκού. Ολοι οι οπαδοί μας να περιφρουρήσουν τον Παναθηναϊκό και τη Λεωφόρο από ενδεχόμενες προβοκάτσιες που θα μπορούσαν να ζημιώσουν τον σύλλογο», δήλωσε.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ρωσία: Προειδοποιεί τους hackers να μην ταξιδέψουν

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Οι διαρροές του Edward Snowden και το άσυλο δεν έχουν βοηθήσει. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Ρωσία προειδοποιεί τους πολίτες της να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αν πιστεύουν ότι μπορεί να συλληφθούν για οποιοδήποτε λόγο στις ΗΠΑ.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από τη σύλληψη του υποτιθέμενου Ρώσου χάκερ, Panin Aleksander στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατ ‘εντολήν των ΗΠΑ.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια επίσημη προειδοποίηση. Προτρέπει τους πολίτες «να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν υπογράψει συμφωνίες με τις ΗΠΑ σχετικά με την αμοιβαία έκδοση-σύλληψη, εάν υπάρχει εύλογη υποψία ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες» θέλουν να τους συλλάβουν.

Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης και ο αριθμός των ειδικευμένων ανθρώπων έχουν κάνει τη Ρωσία μία από τις μεγαλύτερες πηγές του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, όπου το μεγαλύτερο μέρος έχει στόχο τις ΗΠΑ. Αλλά η Ρωσία δεν έχει συμφωνία έκδοσης- σύλληψης με τις ΗΠΑ, που είναι αιτία μεγάλης έντασης μεταξύ των δύο χωρών με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, οι ΗΠΑ περιμένουν τους χάκερ και τους εγκληματίες να φύγουν από τη Ρωσία για να τους συλλάβουν σε χώρες όπου έχουν δικαιοδοσία.

Πηγή: SecNews

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/324449/pao-proponisi-parousia-filathlon/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply