Ιαπωνία χρήματα χρήματα ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Παραιτήθηκε ο κυβερνήτης του Τόκιο λόγω οικονομικού σκανδάλου

Σκεπή ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ πλακες καρυστου Αποκαλύφθηκε πως το Νοέμβριο του 2012, πλακεσ καρυστου Πρέκια εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του για τη θέση του πλακες καρυστου κυβερνήτη, πλακεσ καρυστου είχε λάβει 50 εκατ. γεν (370.000 ευρώ) σκεπές από την αλυσίδα νοσοκομείων Τοκουσουκάι, πετρεσ καρυστου η οποία πλήττεται από σκάνδαλα…”

Παραιτήθηκε ο κυβερνήτης του Τόκιο λόγω οικονομικού σκανδάλου ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Αποκαλύφθηκε πως το Νοέμβριο του 2012, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του για τη θέση του κυβερνήτη, είχε λάβει 50 εκατ. γεν (370.000 ευρώ) από την αλυσίδα νοσοκομείων Τοκουσουκάι, η οποία πλήττεται από σκάνδαλαΠαραιτήθηκε σήμερα, τρεις μήνες αφότου είχε βοηθήσει την πόλη του να κερδίσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, ο κυβερνήτης του Τόκιο μετά την εμπλοκή του σε ένα οικονομικό σκάνδαλο.

Ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε δήλωσε πως η Ιαπωνία παραμένει προσηλωμένη στο να προσφέρει τους καλύτερους αγώνες και πως η παραίτηση του κυβερνήτη του Τόκιο Ναόκι Ινόζε δεν θα έχει καμιά επίδραση σε αυτό.

Ο Ινόζε, ένας συγγραφέας που έγινε πολιτικός και ανέλαβε επικεφαλής της πρωτεύουσας πριν από ένα χρόνο, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί αφού αποκαλύφθηκε πως το Νοέμβριο του 2012, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του για τη θέση του κυβερνήτη, είχε λάβει 50 εκατ. γεν (370.000 ευρώ) από την αλυσίδα νοσοκομείων Τοκουσουκάι, η οποία πλήττεται από σκάνδαλα.

Ο όμιλος Τοκουσουκάι εμπλέκεται σε μια υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης, ενώ διεξάγεται εξάλλου έρευνα σε βάρος του και έξι πρόσωπα έχουν συλληφθεί για οργανωμένη εκλογική απάτη. Επιπλέον, στους λογαριασμούς της εκστρατείας του Ινόζε δεν υπήρχε καμιά αναφορά στα χρήματα που είχε λάβει από το νοσοκομειακό όμιλο.

Αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο, το Νοέμβριο, και παρά τις εκκλήσεις να παραιτηθεί, ο Ναόκι Ινόζε προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ισχυριζόμενος πως επρόκειτο για προσωπικό δάνειο που δεν είχε σχέση με την προεκλογική εκστρατεία του και το οποίο αποπλήρωσε πλήρως.

Τελικά, δεχόμενος πιέσεις και επειδή ορισμένοι φοβούνταν ότι η υπόθεση αυτή θα κηλίδωνε τη φήμη του Τόκιο ως ολυμπιακής πόλης, ο Ινόζε υπέβαλε την παραίτησή του. «Δεν μπορώ να αποτελώ εμπόδιο στην προετοιμασία των Ολυμπιακών και Παρα Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα διακυβεύεται η εθνική υπερηφάνεια», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου. «Αποφάσισα ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά να παραιτηθώ από τη θέση του κυβερνήτη του Τόκιο».

«Λυπάμαι πολύ για το λαό του Τόκιο και της Ιαπωνίας. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», είπε κάνοντας μια βαθιά υπόκλιση.

Ο Άμπε, ο οποίος είχε δουλέψει με το Ινόζε για να κερδίσει το Τόκιο τη διοργάνωση του 2020, υπογράμμισε πως η παραίτηση του κυβερνήτη δεν θα έχει καμιά επίδραση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εκλογή του διαδόχου του Ινόζε είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

Πηγές: ΑΜΠΕ

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.protothema.gr/world/article/338178/paraitithike-o-kuvernitis-tou-tokio-logo-oikonomikou-skandalou/

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply