Θεσσαλονίκη αυτοκίνητο ΠΡΟΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ως τώρα, παρακολουθηση κινητου παιδιου έχουν εξιχνιαστεί πέντε κλοπές, παρακολουθηση κινητου παιδιου αλλά η έρευνα συνεχίζεται και για άλλες υποθέσεις, παρακολουθηση μηνυματων κινητου ενώ αναζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας…”

Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί πέντε κλοπές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και για άλλες υποθέσεις, ενώ αναζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδαςΤρεις πιτσιρικάδες μόλις 12, 14 και 16 χρόνων ήταν μέλη σπείρας που, με αρχηγό έναν 20χρονο, έκλεβαν τις τελευταίες 20 ημέρες αυτοκίνητα από περιοχές της Ημαθίας και την Θεσσαλονίκη. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί πέντε κλοπές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και για άλλες υποθέσεις, ενώ αναζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας.

Ο 20χρονος κατάφερε να διαφύγει όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε να σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, ο οδηγός του επιβατικού επιβράδυνε απότομα κινητοποιώντας τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και το προπορευόμενο φορτηγό βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει!

Οι ανήλικοι, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει νωρίτερα από την αυλή ενός 75χρονου στην Στενήμαχο Ημαθίας το φορτηγάκι, που τελικά βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην αγροτική περιοχή του Ταγαροχωρίου Βέροιας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Παραδέχθηκαν, ακόμη, ότι είχαν κλέψει άλλα δύο Ι.Χ. φορτηγά από τη Νάουσα, ένα από την Θεσσαλονίκη το οποίο βρέθηκε στο Κλειδί Ημαθίας χωρίς πολλά από τα εξαρτήματά του και ένα ακόμη από το Κλειδί το οποίο βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

” παρακολουθηση μηνυματων κινητου Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της ΤουρκίαςΣε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/324526/anilikoi-eklevan-autokinita-stin-imathia/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply