Ηράκλειο νομοσχεδίου Χρυσής Αυγής ΜΕΙΚ ΑΠ Ματθαιόπουλος: Δεν θα σταματήσετε τη ΧΑ ούτε με σφαίρες ούτε με φυλακές

ΜΕΙΚ ΑΠ Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, απιστια Νίκος Τσούκαλης, απιστια τον κατηγόρησε για «καπήλευση» των δύο νεκρών…”

Ματθαιόπουλος: Δεν θα σταματήσετε τη ΧΑ ούτε με σφαίρες ούτε με φυλακές ΜΕΙΚ ΑΠ

google_ad_client = ‘ca-pub-9424341373533789’;

google_ad_channel = ‘7008043064’;

google_override_format = ‘true’;

google_ad_width = 440;

google_ad_height = 60;

google_ad_type = ‘text’;

google_color_link = ‘#002f5c’;

google_color_text = ‘#454648’;

google_color_url = ‘#002f5c’;

google_color_url = ‘#002f5c’;

google_color_bg = ‘#f2f2f2’

google_language = ‘el’;

google_ad_region= “test”;

Ο κοινοβουλευτι<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, τον κατηγόρησε για «καπήλευση» των δύο νεκρώνΣτη δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Η παρέμβασή του έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί νομοσχεδίου για τη Δημόσια Διοίκηση, που διεξάγεται σήμερα στη Βουλή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε πως μετά από 16 μήνες, όπου οι βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος έγιναν ενοχλητικοί, λέγοντας “τους κλέφτες, απιστια κλέφτες και τους απατεώνες, απατεώνες”, ο ελληνικός λαός δείχνει τη συμπάθειά του σε αυτούς, βάσει δημοσκοπήσεων. Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι “με αφορμή ένα δυσάρεστο περιστατικό στο απιστια Κεριτσίνι, απιστια φτάσαμε στο σημείο απιστια να έχουμε προφυλακισμένους”.

Αναφερόμενος στις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο είπε ότι τρομοκρατία έχει συγκεκριμένη ιδεολογική προέλευση και ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.

Επίσης, έκανε αναφορα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος, όπως δήλωσε, δεν έκανε καμία τυπική δήλωση για τις δολοφονίες, αλλά μόνο ότι στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ευρώπη. Συμπλήρωσε επίσης ότι ούτε ο πρωθυπουργός έκανε δήλωση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ κ. Λαζαρίδη ο οποίος είπε, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ότι θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, κ. Νίκο Δένδια, ο οπόιος απέσυρε φύλαξη της ΧΑ και ξεκίνησε ελέγχους να διερευνηθεί η σύνδεση του κόμματος αυτού με αστυνομικούς.

“Ολο το πολιτικό σύστημα έχει ευθύνες” είπε και πρόσθεσε: “Είτε απιστια με φυλακές είτε με σφαίρες δεν θα σταματήσετε τη ΧΑ”.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο κοινοβουλευτι<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης. Ο κ. Τσούκαλης μίλησε για “απόλυτη καπήλευση των δύο νεκρών παιδιών εκ μέρους ενός κόμματος που έχει στον πυρήνα του τη βία”. 

Ο κοινοβουλευτι<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ συμπλήρωσε ότι το πολιτικό σύστημα τάχθηκε απέναντι στην πράξη του θανάτου. “Δεν άκουσα κουβέντα αυτοκριτικής” σημείωσε, για το ό,τι ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από πρόσωπο που έχει στοιχεία κομματικής ένταξης.

“Η απόλυτη υποκρισία” τόνισε ο κ. Τσούκαλης και έκανε έκκληση: ” απιστια Σταματήστε απιστια την καπίλευση του θανάτου των δύο παιδιών”.

ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/326012/matthaiopoulos-den-tha-stamatisete-ti-ha-oute-me-sfaires-oute-me-fulakes/

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply